Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

 

GYÓGYÍTÁS AZ IDŐ VONALA MENTÉN

Az Energia kezelésének tanulása örökös folyamat
a LÉTEZÉS síkján. A kozmosznak abban a sarkában, ahol mi élünk, az emberiség világméretű, spirituális átalakulási folyamatban vesz részt, melynek az a célja, hogy ELTAKARÍTSA A FÉLELEMMEL TELI MEGGYŐZŐDÉSEK ÓRIÁSI HALMAZÁT AZ EMBERI GÉNÁLLOMÁNYBÓL.
Az átalakulás végső célja, hogy megnyissa az utat az egész multiverzumban elérhető új, magasabb tudatosság frekvenciái előtt. Az egész emberiség jelen van, egy csomó más dimenzióból származó lénnyel együtt, beleértve minket is, hogy együtt vegyünk részt az idővonalak mentén történő gyógyításban.

Az ember szempontjából nézve teljesen jelen kell lennie testi mivoltában, hogy ebben az átalakulásban részt tudjon venni.
A DNS-tek jótékonyan erősödik ezekben az időkben a kozmikus sugarak hatására, ami nagy adag alacsony rezgésű energiát tisztít ki az ember pszichéjéből. Ahogy a nanoszekund magasabb rezgése egyre gyorsul, az átalakulás mozgatóerői egyre több energiát vonzanak - a legerősebb, legélettelibb frekvenciák nagy elektromágneses erőt alakítanak ki a tudatosság más frekvenciáit is magukhoz vonzva.

Az észlelésetek látóhatára kiszélesedik, ha szándékosan törekedtek az élet rejtett jelentéseinek a megértésére. Amikor tudatosságotokat növelitek, akkor a saját, egyedi frekvenciátokkal hozzájárultok az egyre erősödő kollektív szféra felismeréséhez, miszerint az emberi lénynek el kell fogadnia a végső felelősséget a vele született hatalom gyakorlásáért.
A gyógyulás megkívánja, hogy emlékezzetek rá, hogy Energetikai Lények vagytok, akiknek a gondolatai, érzései és érzelmei hozzák létre azt a világot, mellyel találkoztok.

Mindannyian részesei vagyunk ennek a multidimenziós drámának egy sok dimenzió között létrejött megállapodás révén, mely szerint célunk, hogy meggyógyítsuk az emberiség elméjét, testét és szellemét, valamint mindazokét akik kapcsolatban állnak velük.

AMINT A TUDATOSSÁG NAGY ÁTALAKULÁSA VÉGBEMEGY AZ IDŐVONAL MENTÉN, A FIZIKAI TESTETEK LESZ A MINDEN SZINTRE KITERJEDŐ GYÓGYULÁS SZÍNTERE.

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu