Kis türelmet...
Hozzávalók:
200 gr kukoricaliszt
130 gr köles liszt
100 gr rizsliszt
40 gr kölespehely
2 ek tökmagliszt
1 cs szárítottélesztő
2 ek útifűmaghéj
1 ek só
1 ek olaj 6 dl langyos víz
Elkészítés
Száraz hozzávalókat összekeverni
2 dl langyosvízben az útifmaghéjat elkeverni amíg puding állagú nem lesz.
Ekkor a száraz hozzávalókat elkezdjük hozzákeverni. Gyúrni, dagasztani és folyamatosan a többi vizet, olajat hozzáadjuk.
Amikor a megfelelő állagot elérte, szokásos módon kelesztjük.
Sütés : 22 cm es jénaiban sütöm, úgy hogy lefedem
35 perc 220 °C on légkeveréses
20 perc 180°C on fedél nélkül.
Dékei Zóra, dietetikus receptje alapján.
Kategória: Saját
Feltöltés ideje: 9 éve
Látta 94 ember.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!