Kis türelmet...
Hozzávalók:
Krumpli kb 40 dkg + főzőlé
Liszt: Kenyérliszt Schar mix B 40 dkg
Rizs liszt 10 dkg
Élesztő 1 tasak szárított.
Só.1 /2 ek. Kevés oregáno
Megfőzöm a megtisztított krumplit. Összetöröm és lehűtöm.
Elkészítés.
Lisztekhez hozzáadom az élesztőt, sót, oregánot és elkeverem. Majd az összetört krumplit beledolgozom.
A krumpli főzőlevét fokozatosan hozzáöntöm, hogy a szükséges lágyságú tésztát megkapjam. Elkezdem átgyúrni, dagasztani, 2-3 percet.
Majd meleg helyen kelesztem.
Sütőpapíron kinyújtom, tepsibe teszem. 32 x 35 cm.
Tetejére kukoricát és borsót szórok.
200 °C on 30 percet sütöm. Tejföllel és sajttal megszórva fogyasztjuk.
Nagyon laktató!
Kategória: Saját
Feltöltés ideje: 9 éve
Látta 87 ember.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!