Kis türelmet...
Hozzávalók:
140 gr csokoládé
140 gr vaj
1/2 tk vanilia
4 ek kakaó
115 gr porcukor
5 tojás
85 gr örölt dió vagy mandula
55 gr földi mandula liszt vagy sima mandula liszt
Valamint: 1 kis üveg sárgabarack lekvár a torta megkenéséhez
1 marcipántömb nyujtásra 1/2 marcipán díszítésre
1 tortabevonó csokoládé
Elkészítem a piskótát a szokásos módon.
Amikor kihűlt a tortát ketté vágom, és megkenem a baracklekvárral amire
a kinyújtott marcipán korongot teszem.Ráhelyezem a fedő piskótakorongot.
Erre kerül a megolvasztott tortabevonó.
Díszítésnek egy kisgombóc marcipánt megfestek, majd karácsonyi formákat kiszúrok.
Mary Berry receptje alapján készült.
Kategória: Saját
Feltöltés ideje: 8 éve
Látta 172 ember.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!