Kis türelmet...
ozzávalók 2 db 20 dkg os Bagetthez
25 dkg Schar Mix B kenyérpor
1 ek Burgonyapehely
1 ek Útifűmaghéj
1 ek Chiamag alapreceptben nem szerepel
1 ek Lenmagpehely 2 ek Forróvízben megáztatva
3 dl langyos víz
2 ek olívaolaj
1 cs szárítottélesztő 2 tk só ízlés szerint
Dagasztható állagú tésztát kapunk, amit megkelesztünk.
A megkelesztett tésztát megfelezzük és hosszúkás bagetté formázzuk.
Sütőpapírral bélelt tepsibe fektetjük, bevagdaljuk, erősen, hogy megmaradjon.
Végül olajjal megkenjük.
200 °C -N 30 35 perc sütési idő.
Forrás: nem csak lisztérzékenyeknek Gluténmentes finomságok:
Kovácsné Oszlánczki Judit
Kategória: Saját
Feltöltés ideje: 9 éve
Látta 112 ember.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!