Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

 

network.hu

 

 

Csicsokás burgonya püré.

 

hozzávalók / 3 adag

§                            - 70 dkg csicsóka

§                            - 40 dkg burgonya

§                            - 1 kk. 

§                            - 1 késhegynyi szerecsendió

§                            - 2 ek. tejföl

§                            - 5 dkg vaj

 

elkészítés

        -a csicsókát egy dörzsi szivaccsal alaposan megtisztítjuk, a burgonyát meghámozzuk.

         -mindkettőt apróra vágjuk, és sós vízben puhára főzzük.

 -leszűrjük.

 -egy burgonyatörő segítségével pépesre törjük.

 -hozzáadjuk a vajat, tejfölt, sót, szerecsendiót, alaposan összekeverjük, rántott húshoz adjuk.

 

 

Címkék: fő fogások.

Kapcsolódó cikkek:

  különleges pulyka mell

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Domján Mária üzente 9 éve

Jól néz ki és biztosan nagyon finom

Válasz

Címkék

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu