Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

A kineziológia egy barátságos módszer, mely az izomtesztelésen alapul, és képes felszínre hozni, oldani, átírni azokat az élet során felhalmozódott, sőt generációkból átörökölt mintázatokat, melyek különböző környezeti hatásokra, neveltetésre, traumákra ... alakultak ki.
Bizonyos helyzetekre ugyanúgy reagálunk, ez a reakció egy mintázatot alakít ki testünkben, lelkünkben. A sok ismétléstől szinte "szervül" bennünk, ránk merevül, mint egy álarc. Elzárja az energia szabad áramlását, kibillenti egyensúlyunkat, stresszorként lép fel az életünkben.


 

A kineziológiai kezelés során az izmokon keresztül a tudatalattidat "faggatjuk", mi lenne az ideális állapot számára, és mi akadályozza ennek megvalósításában.


Lehet ez egy:
stresszes kapcsolat, 
egy társkapcsolati probléma, munkahelyi stressz. 
Meddőség. Önértékelési probléma. 
Megfelelési kényszer. Fizikai tünetek, fájdalmak. Allergiás reakció valamilyen anyagra, emberre, helyzetre, körülményre.   Mi a sorsfeladatod, mi végre vagy a világban? Milyen munka, tevékenység való neked, hogyan irányítsd az életed, milyen célokat tűzz ki és hogyan érd el őket? Life coaching. Hogyan valósulhatna meg szíved vágya? 


Milyen generációkon át öröklődött hiedelmek, viselkedések, betegségek vannak a családodban?


És minden egyéb, amit az élet produkál ... 

Egy-két jól irányzott kérdéssel, és az izomteszteléssel én csak segítek tisztán látni az életedben, hogy milyen új gondolkodásmintára kellene lecserélned a régit, hogy megszabadulj az önkorlátozó hiedelmeidtől.
Az a legjobb a kineziológia oldásokban, hogy elindulunk valahonnan, tapogatódzva a probléma hegyek és gubancok között, és MINDIG kiérünk valahová. És a legjobb, a végén az AHA élmény.

A megoldás a Te kezedben van, én csak eszköz vagyok. 

Szóval, mi lenne ha nem akadályoznád magad mindenféle elme általi kitalációkkal abban, hogy örömteli, könnyed és sikeres életet élj?  Ha bármi felkeltette az érdeklődésed, vagy egyéb, az élet által produkált gondod van, hívj:
 
Bejelentkezés:  tel.: 30/7575-542 mail: marionn@citromail.hu

http://www.mindkinesiology.com/

Címkék: coaching generációs minták kineziológus meddőség párkapcsolat pécs sorsfeladat stresszes kapcsolat stresszoldás testsúlykontroll

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu