Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Magamról, küldetés, kapcsolat

Zsoldos Marianna vagyok. A kineziológiának a TEK, vagyis a Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológiai fajtáját használom, mint tanácsadó.




TEK - tanácsadó, Pécs
TEK - Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológus tanácsadó
tel: 30/7575-542
mail: marionn@citromail.hu

web: www.mindkinesiology.com
skype: madubala13 https://www.facebook.com/zsoldos.marianna.5 https://www.facebook.com/pages/Mind-kineziol%C3%B3gia/480579815346962?ref=hl
Magamról

Angol szakos tanárként kezdtem.  Lelki könyvek fordításával folytattam, majd könyvtárban dolgoztam, és közben is végig és jelenleg is tanítom az angolt.  Három fiam született, velük sok időt töltöttem otthon.
Az önismereti, önfejlesztő, és mindenféle elmefegyelmező technikák iránt korán, kb. feleszmélésem óta kezdtem el érdeklődni.  Önismeret, elmefegyelmezés, jóga, lelkiség – ezek vonzottak.  Asztrológia, belső utazás, csakratan, agykontroll, prananadi, jóga és egyéb természetgyógyászati technikák – ilyen ösvényeken kerestem az utam, a végén megállapodtam Indiánál és a védikus filozófiánál, a szeretet jógájánál.  Elvégeztem a természetgyógyászatot, Bach virágterápiát, Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológiát, Coach kineziológus modult, tanultam quantum szinkronizációt és kapcsolatteremtő gyógyítást.  A számomra leginkább megfelelő, legvalóságosabb út Mnémoszüé útja. Mnémoszüé az emlékezés görög istennője, aki hozzásegíti az embereket az emlékezéshez. Különböző terápiák útján segít az embereknek emlékezni arra, hogy kik is valójában, miért is kerültek abba a helyzetbe, amiben vannak. 
A kineziológia tanfolyamok során darabokra szedtük magunkat, aztán a darabokból újraépítettük. Megtudtam mi végre vagyok a világban, mi az életfeladatom.
Olyan technikát kaptam a kezembe, amellyel megtalálhatom minden bajok gyökerét, vagy ebben az életben, vagy generációban vagy dimenzióban.
Segíthetek a hozzám fordulóknak megtalálni életfeladatukat, rálátni életük térképére, megtalálni, hogy épp hol tartanak ezen az úton, mi miért történik, minek mi a jelentősége, és az értelme.
Mi vagyunk a felelősek sorsunk alakításáért, alakulásáért. Ehhez elhatározásra, elszántságra, őszinte vágyra van szükség.Mert nem könnyű, DOLGOZNI KELL magunkon.


 

 

Iskoláim:  1982-1987 JATE BTK 1

991-1994 PTE BTK 1989 - mind a mai napig: Gyermekeim születése, anyaság, otthoni feladatok   1997 Agykontroll I. II.  1997-2000 Tejút Iskola Alapítvány - a Javasoknál: asztrológia, kínai öt elem tan, jóga, fitoterápia, magyar ősiség.  2000-től Bhakti jóga 2004 Tanulmányút India 2006 Tanulmányút London  2006 Pránanadi I. II. 2009-2010 Természetgyógyászat, (ETI vizsga ) 2010 Stress Release I.  II. 2010 Touch for Health I.  II. 2011 TEK I. II. III. (International Professional Kinesiology Association  TEK tanácsadó vizsga) 2012 Érintés oldás tanfolyam 2012 Szívcsakra blokk oldás tanfolyam 2013 Coach kineziológus modul 
Mestereim: Bhakti Sundar Govinda Maharaj - India, akit sikerült meglátogatnom, és volt szerencsém fordítani a könyveit is. Bakos Attila - Aninda Sundar - aki a védikus filozófiát közvetíti, tanítja Magyarországon. Kineziológia Mesterem: Heindl Zoltánné, Anima

Minden lelki kibillentség és testi megnyilvánulás, minden válság, tanító jellegű. Az élet akar tőlünk valamit, figyelmeztet, hogy nem jó úton járunk. A fizikai megnyilvánulás már az utolsó figyelmeztetés, a "gyengébbek kedvéért", akik nem értettek a jelekből. Ennek tudatosításában, és a lelki diszharmóniák mögötti okok feltárásában tudok segítséget nyújtani..


Mit nyújtok? Miért jó, ha engem választasz?

Segítelek tisztán látni az életedben, megláttatni, hogy ügyedben min tudsz változtatni. Mit kellene másképp tenned, változtatnod, milyen új gondolkodásmintát kellene követned, hogy az életed azt a célt szolgálja, ami miatt itt vagy a világban. Néhány jól irányzott kérdéssel, az oldások végén AHA élményt elérni. (Ez a legjobb móka.)
Segítek felgombolyítani a generációs mintákat, ismétlődéseket, amik akadályozzák az életedet a kiteljesedésben.   Segítem felismerni azokat az anyagokat, személyeket, helyzeteket, amelyekre testi-, lelki-, szellemi-(elmebeli)- reakciókkal reagálsz, amikre allergiás vagy. Segítelek megoldani konfliktusaidat, megtalálni az adott konfliktusok blokkját, feloldani azt, és új viselkedési mintát kialakítani.

Mit nem nyújtok? Nem tudok azonnali csodát tenni. Nem tudok azonnali gyógyulást előidézni az életedben, pláne akaratod, hajlandóságod ellenére. Nem tudom megoldani az életedet helyetted. Nem diagnosztizálok, nem gyógyítok. Ehelyett hozzásegítelek az energiáid beindításában a vágyott cél érdekében. Hozzásegítelek, hogy ráláss az életedre, meglásd az összefüggéseket, feloldd a blokkokat, kialakítsd az új viselkedésmintákat.
Erősségeim Eredményesen alkalmazom spirituális képességeimet és energiáimat a fizikai síkon. Képes vagyok a megoldandó dolgokat felismerni, lelkesen nekilátni a megoldásnak, és fegyelmezetten, kitartóan végigvinni azt a technikát, amit kitaláltam. Számtalan önismereti technikát tanultam, kipróbáltam, alkalmaztam, fejlesztettem ki, szinte tizenéves korom óta. Hatalmas tárház áll a rendelkezésemre, amiből válogathatok. Életfeladatom összekötni a lelkit a földivel, lehozni a fentit a lentibe. Erősségeim még a spiritualitásom, holisztikus szemléletem, empatikus, gondoskodó képességem, figyelni tudásom.

Mit várok? 2-3 alkalom minimum kell egy-egy témához, van amihez több is. A siker érdekében ennek anyagi és időbeli vállalását várom. Felelősségteljes hozzáállást, szándékot a változásra. Hajlandóságot a feladatok (házik) szorgalmas gyakorlására, hogy az új viselkedésminta be tudjon épülni. (Minden új szokás kialakulásához elvileg 21 napra van szükség. Hány napon át gyakoroltad rossz szokásaidat? Rossz gondolataidat hányszor ismételted a fejedben?  Hány éven át? Az új minta kialakításához is idő kell.)

Ha kineziológiai oldásra van szükséged, kérlek hívj, vagy írj:
tel: 30/7575-542 mail: marionn@citromail.hu http://mindkinesiology.com Rendelés helyszíne: Pécs
Kineziológiai kezelés ára: 6000 Ft. / kezelés, ami egy-másfél órát vesz igénybe.
Skypon is tudunk konzultálni, úgynevezett "szurrogáton" keresztül lehetőség van tesztelésre, életmód tanácsadásra is.
Skype: Madhubala d.d.


Címkék: coaching generációs minták kineziológus meddőség párkapcsolat pécs sorsfeladat stresszes kapcsolat stresszoldás testsúlykontroll

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu