Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

idra blogja

Telik az idő, ne tétovázz! Ébredj! Szivárványszínű angyalok várnak, tündérek muzsikája, édenkert palotája.

Telik az idő, ne tétovázz! Ébredj! Várnak a tarka szárnyú pillangók. Vár a gyöngyöző, kerek mosolyú harmatcsepp. Vár a bíborszínű hajnal, az ébredés, vár a tűző nap, vár a tükörképű, fénylő hold.

 

 Telik az idő, ne tétovázz! Ébredj! Ha nem ébredsz fel most, felébredsz holnap.

De a holnap távoli és bizonytalan.

Telik az idő, ne tétovázz!

Címkék: tÚndÉrek angyalok

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Csak gratulálni tudok ! Itt hívod fel az emberek figyelmét arra amit ma meg tehetsz ne halaszd holnapra ! A mát ma éljük ! / gondold csak át , milyen szűrnyű lehet ha hagyod el szálni az időt! Mit ért azalatt,hogy elkísér a létnélküli árnyékvilágba ! A DEPRESSZIÓT! , amitől óvni akar ;mert az egy hosszantartó betegség !/ Inkább szálj velem a szivárvány szárnyú angyalokkal ! Köszönöm !

Tovább 

Nem azért születtél, hogy meghalj, hanem azért, hogy halhatatlan legyél”

A megszületés egy csodálatos pillanat. Bár az újszülött szempontjából pontosan nem tudjuk, hogy mit él át valójában. De az anya határtalan boldogságot, és nagy megkönnyebbülést érez, amikor meglátja csöppségét. Az idáig hordozott teher, amely teher is volt és egyben öröm is, amely megváltás is és nem is, mert a lényről, akit méhében hordozott, tudja, hogy ha megszületik, már nem lesz soha olyan közel a lelkéhez, mint amennyire idáig volt.

Címkék: csend

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Igen végtelen lassan bontja ki az egyénben azt,hogy a mai világban amiben élünk létezik még bocsánatkérés ,szeretet ! A tisztelet adása és a másik iránti emberhez való szeretet adása pénzbe nem került soha ! Sajnos mára már elemberedtünk ,el lehetettlenűltünk ! Kívánom ,hogy szépen össze álított írásod váljon valóra !

Tovább 

  1. Mit is jelent az emberek többségének? Az emberek másképp értelmezik. Mindenkinek más jelent, de egyre gondolnak.

    Lehet a szabadság munkahelyi szabadság, üdülési, pihenési, stb. a lélek szabadsága, vallási szabadság, öntudati, nemzeti, politikai, kulturális, gazdasági, stb.

    De valójában szabadok-e az emberek? Ha a társadalmi normát nézzük, akkor azt mondjuk, hogy demokrácia van - szabad vagy? folyt. köv.

Címkék: meditáció. szeretet szabadság

„Amikor jól lakott vagy, a lélekről elfeledkezel. Ne csak akkor jusson eszedbe, ha éhes vagy!”

Itt elsősorban nem azokra a gyógyítókra gondolok, akik a testet gyógyítják, hanem azokra, akik magát az emberi lényt gyógyítják. Az emberi lényen értem azt, hogy van egy fizikális test és egy szellemi test. Mint már korábban említettem, a fizikális test nem más, mint egy sűrítmény. Ugyanaz, mint a szellemi test, csak sokkal sűrűbb, és tudattal rendelkezik. Itt a gyógyításnál elsősorban a tudat átformálásáról, a tudat megtisztításáról, az önmegvalósításról, és a bennünk lévő világosság bekapcsolásáról van szó.

Címkék: gyógyitok .lélek harmonia

Utolsó hozzászólás

idracsad idra üzente 11 éve

szia igen az emberek többsége nem ismeri magát és ez hozza betegségeket. a karma révén ami hoztak és termelnek..

Tovább 

Ezek a filozófiák azért jöttek létre, hogy tiszteletben tartsunk és megbecsüljünk minden élőlényt, amit a végtelen létrehozott. Ez egyfajta szelep, egyfajta gát arra, hogy az ember a tudatlanságánál fogva ne irtsa ki saját környezetét, a körülötte lévő természetet. Ez egy védőmechanizmus, egy védőpajzs, amit vallásba burkoltak. A vallások tartalma, mondanivalója mindenkor a természet egységének megőrzése, a létezés fenntartása, a szeretet, a megértés megélése.

Címkék: iisten. budha szeretet

Tovább 

BEMUTATKOZÁS

 

Idracsád  vagyok, a mai modern világ szülöttje. Megtapasztalva a hétköznapi emberek életformáját, gondolkodását, e tapasztalatok birtokában jöttem rá, mennyire szüksége van a mindennapi embereknek az útmutatásra, mely átsegíti őket hétköznapi gondjaikból egy magasabb tudatállapot eléréséhez, megtapasztalásához. Így mutatva rá arra, hogy az egyén idáig szolgasorsban élte életét.

  Megismertem mind a kétkezi munkát, mind a szellemi és vállalkozói létet.

Címkék: bemutatkozÁs

Tovább 

TEGYÜNK AZ EGÉSZSÉGÜNKÉRT!

EGÉSZSÉGJAVÍTÓ ÉS EGÉSZSÉGMEGŐRZŐ KÖNNYŰ ENERGIAFELTÖLTŐ GYAKORLATOK  MINDEN KOROSZTÁLY SZÁMÁRA
  A TATAI GYÖNGYHÁZ ÜZLETKÖZPONTBAN


30/349-3263


AZ ÁHI ŐSRÉGI KELETI TECHNIKA

Megnyugvást ad.
Stressz mentessé válunk
Megteremtődik a belső béke, megértjük önmagunkat és másokat.
Előhozza a szeretetet
Szellemileg és testileg fejlődünk.
Önismeretet fejleszt.
Energikusabbá válunk.
Fizikálisan erősebbek leszünk.
A túlsúlyosságra is pozitívan hat.

Címkék: egÉszsÉg .meditÁcciÖ

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 10 éve

Hát , nekem pont erre volna szükségem !!

Tovább 

Régebbi bejegyzések

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu