Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

BEMUTATKOZÁS

 

Idracsád  vagyok, a mai modern világ szülöttje. Megtapasztalva a hétköznapi emberek életformáját, gondolkodását, e tapasztalatok birtokában jöttem rá, mennyire szüksége van a mindennapi embereknek az útmutatásra, mely átsegíti őket hétköznapi gondjaikból egy magasabb tudatállapot eléréséhez, megtapasztalásához. Így mutatva rá arra, hogy az egyén idáig szolgasorsban élte életét.

  Megismertem mind a kétkezi munkát, mind a szellemi és vállalkozói létet. Tapasztalatom és megfigyeléseim révén hoztam elő ezt a technikát, hogy minden lény számára elérhető és megvalósítható legyen, akár kétkezi munkás, akár szellemi dolgozó. Így e technika révén megszűnik az emberek közti különbség. Eltűnnek az egoista határok, a szellemiség által megalkotott én, mely felsőbbrendűnek érzi magát másoknál, főleg a fizikai munkát végző embereknél.

A mai ember felfuvalkodott egoja révén előtérbe helyezi magát azon embertársaival szemben, akik nem képesek tudatlanságuknál fogva nagyobb szellemi tevékenységet elérni. Ezek az emberek másodrangú lények, akiket kihasználnak a szellemi én-tudattal rendelkezők.

 

network.hu

network.hu

 
 

Címkék: bemutatkozÁs

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Régebbi bejegyzések

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu