Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

„Amikor jól lakott vagy, a lélekről elfeledkezel. Ne csak akkor jusson eszedbe, ha éhes vagy!”

Itt elsősorban nem azokra a gyógyítókra gondolok, akik a testet gyógyítják, hanem azokra, akik magát az emberi lényt gyógyítják. Az emberi lényen értem azt, hogy van egy fizikális test és egy szellemi test. Mint már korábban említettem, a fizikális test nem más, mint egy sűrítmény. Ugyanaz, mint a szellemi test, csak sokkal sűrűbb, és tudattal rendelkezik. Itt a gyógyításnál elsősorban a tudat átformálásáról, a tudat megtisztításáról, az önmegvalósításról, és a bennünk lévő világosság bekapcsolásáról van szó.

A meditáció valójában egy lélekterápia, mert a lélekhez vezeti az utat. Ezért nagyon fontos a meditáció helyes kiválasztása. Sok meditáció-hirdető beleesik abba a hibába, hogy elhiteti önmagával és másokkal, hogy az ő technikája minden gyógyulni vágyó számára jó. Ez nem helyes, mert ahogy fent leírtam, nem lehet ugyanazt a gyógyszert minden embernek beadni, még akkor sem, ha a tünetek látszólag hasonlóak is. Alaposan meg kell vizsgálni a lények lelkivilágát, hogy megfelelő meditációs technikát ajánljunk nekik. Az életkörülmények, a munkahely, a család figyelembevételével kell eldönteni a helyes módszer alkalmazását, beleértve az illető személyiségét is. Ezek ismerete alapján lehet eldönteni igazából, hogy melyik technika segíti elő a lélek fejlődését.

Címkék: gyógyitok .lélek harmonia

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

idracsad idra üzente 14 éve

szia igen az emberek többsége nem ismeri magát és ez hozza betegségeket. a karma révén ami hoztak és termelnek..

Válasz

Janekné Lakatos Rita üzente 14 éve

Egyet értek ,mert a legelső szempont a gyógyításban a személyiség.Magát az embert kell elöbb megismerni és utána jön a többi.Az is előfordulhat,hogy az emberke sem ismeri önmagát.

Válasz

Régebbi bejegyzések

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu