Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Lászlóné blogja - 2011. március

 

A száz legjobb zeneszám már összeállt, ezek között három pécsi zenekar (30y, Kispál és a Borz, Kiscsillag) is képviselteti magát összesen 21 dallal.

 

 

Toplista | A közszolgálati rádió top 15-ös listát készít a hallgatók segítségével az évtized legjobb dalaiból. A listán a 30y, a Kispál és a Kiscsillag is több számmal szerepel.

A közszolgálati rádió kettes számú csatornája, ismertebb nevén a Petőfi rádió arra kérte a hallgatókat, hogy szavazzák meg, mi volt az elmúlt évtized legjobb dala.

Címkék: pécsi zenekar szavazás toplista

Tovább 

 


minap olvastam egy érdekes cikket a netten, történetesen azt, hogy egy milliárdos üzletember elosztogatta vagyonának egy nagy részét, mert nem érezte magát boldognak. Nem az első eset és szerintem nem is az utolsó ilyen történés. Az úriember azzal indokolta tettét, hogy a hatalmas vagyon nagy terhet jelentett számára és, hogy boldogtalanná tette őt. Egyébként van benne sok igazság, mert egy adott pillanatban nem a vagyon szolgál téged, hanem te kezded el szolgálni a vagyont. Igen kedves embertársaim, ebbe bele is lehet betegedni, mert állandóan azt nézi az ember, hogy most éppen ki akarja megfosztani a pénzétől.

Címkék: boldogság földi kincsek lelki béke pénz vagyon

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

reklámozd a szép blogom

Tovább 

 

Egyértelműen javították a hazai befektetői környezetet a kormány megalakulása óta hozott gazdaságpolitikai intézkedések - mondta a Portfolio.hu-nak és más sajtótermékeknek adott pénteki nyilatkozatában Demján Sándor nagyvállalkozó. A Gránit Bank tegnapi bemutatása apropóján Demján kifejtette: akkor egészséges egy ország, ha bankszektorának legalább fele hazai tulajdonban van. Mivel a "bővített újratermelés" kora jöhet hazánkban, szerinte a mostani a legjobb időszak arra, hogy valaki bankba fektessen.

Címkék: befekteői kör gazdaság kötvénytulajdonos állami vállatatok

Utolsó hozzászólás

Háner Lászlóné üzente 13 éve

A cikket amit közre adtam igen csak elgondolkodtató , és nem lehet tudni, hogy mi sül ki a kormány elképzeléseiből? A kisvállalkozások nem tudnak olyan sok munkahelyet teremteni, amennyit a kormány elvár. Biztos, hogy nem lehet a külföldi befektetők nélkül munkahelyet teremteni olyan arányban mint amire szükség lenne.
Ezért van szükség a belső összefogásra, hogy ki lehessen mozdítani ebből az álló helyzetből az országot..
Rózsa

Tovább 

network.hu

Figyelj oda kis hazádra, és válj tudatosan segítőjévé Te is!

Vedd a kezedbe az irányítást, és – velünk EGYÜTT, ÖSSZEFOGVA - SEGÍTSD Te is a magyar termékek fennmaradását!

 

Az elmúlt 10 évben vészjósló fordulatot vett a magyar termékek piaca…

 

  • Folyamatosan csökkenő zöldség-, és gyümölcstermesztés
  • Kritikusan zuhanó gyártói mennyiségek
  • Csőd szélére került magyar vállalkozó családok
  • Létbizonytalanságban élő magyar gazdák
  • Vészesen zsugorodó MAGYAR GAZDASÁG

 

 

Szóval, az olykor gyanús minőségű külföldi termékek átvették a hatalmat a kiváló magyar áruk felett, így a hazai termékek piaca a szakadék szélére került!

Címkék: gazdasági fellendülés magyar termelők magyar termék tudatos vásárlok

Utolsó hozzászólás

Sajti Zoltán csontkovács üzente 12 éve

Sziasztok.
Én is ismerek egy világszinvonalú a világon páratlan MAGYAR, EGÉSZSÉGGEL foglalkozó céget amely csak és kizáróan garantáltan BIO alapanyagokból állítja elő a BIODINAMIKUS DÓZIS BIZTOS formulákat amellyel felforgatják az egész világ egészség piacát!!!! És MAGYAR, nézd meg te is és én hozzá segítelek ,hogy tudj tőlük vásárolni.
Az eddigi legjobb MAGYAR cég neve pedig nem lehet más mint az ORGANIC MISSION!!!!
organicmission.hu-n megtudod nézni, és írj nekem.

Üdvözlettel:Sajti Zoltán.

Tovább 

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu