Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Meditációs  Jóga szeminárium Budapesten.

Egy kis csapat készülödött és pakolta fel a motyoját  a korai órákban Hódmezővásárhelyen,hogy útra keljen egy fontos eseményre az életükben.

Már 5 óra körül volt az indulás.Mondhatóm hogy teli izgalommal indult ez kirándulásnak is mondható esemény.Igen teli voltunk izgalommal ,mert még eddig egyikünk sem volt ilyen nagyszabású Jóga szemináriumon.Mondhatom egész jóltelt a napunk. Kisseb nagyobb kitérők után meg érkeztünk a helyszínre.Ahol kellemes fogadtatásban volt részünk.Ismerősők boldog arcok és üdvözlések után mondhatom mindanyian nagyon jól éreztük magunkat.Egy 4 órás Sahaja Jóga szemináriumon vetünk részt.Volt itt minden meditáció éneklés sütemények, és egy együttes Ausztriából.Pontosban a 16 tagú Vinananda zenekar ,melynek tagjai 8 országból tevődnek össze. Gyönyörű dalokat énekeltek.A résztvevők szinte egyé váltak a zenekarral és együtt énekeltük a dalokat a zenekarral.Voltak még meditációk és olyan dolgok amik a meditációnkat segíti a mindennapi életünkben.Szóval mindannyian nagyon jól éreztük magunkat

 

(folytatás a kép alatt)

network.hu

Szóval mindannyian nagyon jól éreztük magunkat és az ahogy a képen is látható nagyon elégedetten indultunk haza.Hazafelé meglátunk egy parkolóban és vacsora közben az élményeinkről beszélgetünk.Utána irány az autópálya.Mondhatóm a hazafelé utazást  a kis csapat végig meditálta mély meditációban.Azóta a meditációink még mélyebbé váltak, elmélyültek.Este 22 óra körülérkeztünk Hódmezővásárhelyre.És láttam a boldog arcokon hogy ez a közös kirándulás mindannyiunkat közelebb hozott egymáshoz.Szeretném ha minél több ember élhetne át ehhez hasonló csodálatos órákat mint ahogy mi ezen a napon éreztük magunkat.A mély meditációban együtt eltöltött idő felejthetetlen élményekkel gazdagíthatja az életünket.

Mindenkinek ajánlom hogyha van meditációra inditatása és kedve akkor próbáljon ki egy Sahaja Jóga kurzust vagy szemináriumot.Csodálatos élményekben lehet része.Én amikor kiprobáltam a Sahaja Jóga meditációt ,úgy éreztem hogy egy másik világba csöppentem.Azóta stresz mentes az életem és boldog teljes életet élhetek.

Ha esetleg lenne kedved velünk meditálni akkor próbáld ki a jogamediáció oldalon a meditációt és hallgasd a zenéket ami segít téged mély-meditációs állapotba kerülni.

 

 

 

http:\\jogameditacio.hu

 

Címkék: sahaja jóga

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu