Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Reggel 4 óra.

Az ébresztőm diszkréten megkezdi tapintatos zenéjét, jelezve:itt az idő.

Fél-kómában vagyok, épp álmodtam valami zagyvaságot, sok régi munkatársam jelen volt, lemaradtam a vonatról, hiába akartam szaladni, a lábam nem mozdult,...aztán olyan is van, amikor eltűnik rólam a ruha, és pucéran állok más emberek előtt...

Szóval, "idilli" hangulatban ébredek.Bevillan az agyamba, :most nem kell sokat ceremóniáznom, este gondoskodtam róla, hogy reggel kevesebb hókusz-pókusz legyen, amikor csomagolok a dolgozónak,...szóval úgy döntök, még 15percet maradhatok az ágyban.Olyan jóóóóóóóó még maradni.Hiszen hiába van junius, olyan hideg van, hogy komolyan nem túlzok, ha ezt a mai reggelt hőmérsékletileg egy február.végihez hasonlítom.Maradok hát, és gondolkodom azon, amiket álmomban láttam, már amire még emlékszem.Aztán eszembe jut, milyen régen is nem láttam J.K. munkatársnőmet, vajon mi lehet Vele?

Aztán a következő gondolatom ismét az ágy körül forog,________visszafekszem, mihelyt elmegy a dolgozó, és alszom még legalább 7-ig.

Ahogyan ábrándozom, milyen jó lesz még szunyókálni, hallom, hogyan csicseregnek a madarak.Arra gondolok:ezek a picinyke tollasok mennyi energiával bírnak!

Nos, illő megnézni az órát, nehogy elbambuljam az időt, Úristen! ___  már kelnem kell.Feltápászkodom.Kimegyek a csaphoz, egy kis cicamosakodás a szememnek_-és már ébren vagyok, nagyon is.

Elkészítem a dolgozónak a kakaót, ne menjen üres gyomorral, aztán közben kávécskámat felteszem főni, csomagolom a tejfeles-sonkás csigát, amit este sütötem, hozzá  két szem pirosan mosolygó almát, és egy zacskó karamellás tejet társítok.

Elkészült a kakaó, kiveszem a mikróból, az elvinni-való útra készen sorakozik az asztalon.Közben már az ismerős "muzsika" varázsolja el fülemet orromat, minden érzékszervemet:a káváfőző fortyog-pöfög, a kávéillat terjeng a konyhában.Jaj, alig várom, hogy lejöjjön, és ihassam.

Nos, perceken belül a csészémben "landol" a sötét, és illatos nedű, cukor bele, és jöhetek ide, a géphez a kávémmal.

Közben a dolgozó bepakol, kakaót iszik fogat mos, és elmegy.

Egyedül vagyok.

Nos, jöhet a netezés.:DD

 

Ja, az alvás???_______hol van az már.Álommanó már elillant.

Indul a nap.

Címkék: junius 3.

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu