Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

A Megasztárból megismert Baktai Anikó és a Jóban Rosszban macsója, Damu Roland egymásra talált.

 

Anikó és Roland kilenc évvel ezelőtt együtt lépett fel egy musicalben, aztán elsodorta őket egymástól az élet. A napokban újra találkoztak, mindkettőjük nagy örömére.


Anikó és Roland

Kicsi a világ - tartja a régi közmondás, s ezzel az állítással nemigen vitatkozhatunk. Honi hírességeinkre is igaz, hiszen előfordul, hogy két embernek látszólag semmi köze egymáshoz, aztán egy szép napon kiderül: régi ismerősök, sőt jó barátok.

 

Így volt ezzel a megasztáros Baktai Anikó és a Jóban Rosszban macsó maffiózója, Damu Roland is, akik 9 éve találkoztak először, aztán hosszú szünet után a közelmúltban újra egymásra találtak.

 

- Kilenc éve történt az egész. Én akkor éppen a Ki mit tudon indultam, és a Szolnoki Szigligeti Színháztól kaptam a rendkívül megtisztelő felkérést, hogy a Hair című musicalben Peggy szerepét alakíthatom. Természetesen örömmel mondtam igent. Roland is játszott a Hairben, ráadásul énekes szerepe volt, meg kell mondanom, nagyon jó hangja van - dicsérte egykori kollégáját a megasztáros lány.

 

- Azóta nem is találkoztunk, a napokban futottunk össze újra - vette át a szót Roland.

 

- Pedig jó barátságban voltunk, így hát nagyon megörültem, hogy újra láthattam Anikót - tette hozzá a színész.

 

- Bizony, egyből egymás karjaiba omlottunk - viccelt az énekesnő, aki reméli, a jövőben nem veszítik egymást szem elől a régi baráttal.

 

 Forrás: Színes Bulvár Lap

 

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu