Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Mert erről szól az életünk. Arról, Hogy milyen emberek vagyunk ...


Milyen ez a sorozat? Mindenek előtt magyar. Nem licencprodukcióról van szó, hanem az ötlettől, a történettől a megvalósulásig minden elemében magyar műsorról, amelynek élethelyzetivel azonosulni tudnak a nézők. Jóban is, rosszban is, ahogy az emberek hétköznapjaiban is előfordul. És azonosulni tudnak a szereplőivel is. Miért Jóban Rosszban?Mert erről szól az életünk. Arról, hogyan viszonyulunk szeretteinkhöz, munkatársainkhoz, ismerőseinkhez, vagy éppen ellenlábasainkhoz. Hogy kitartunk e mellettük, vagy éppen kitartunk-e az elveink, az elhatározásunk mellett. Hogy milyen emberek vagyunk. Jóban-rosszban.

Miért pont egy kórház? Mert mindenki ismeri, vagy legalábbis el tudja képzelni ezt az élethelyzetet. Mert a kórház egyszerre színhelye a munkának és a magánéletnek, itt a hétköznapokat átszövik az élet nagy kérdései. A kórházban sorsok fordulnak meg, itt megismerszik, hogy ki a jó, és ki a rossz. itt mindig történik valami, a kórház előre kiszámíthatatlan. Miért pont ők 17-en a Jóban Rosszban hősei?Mert ők választattak ki a 900 jelentkező közül, mert ők a legjobbak, mert tehetségesek, profik. Többségük színházában is főszereplő, ám ők eddigi munkájuk mellett valami újra vágytak, valami igazán nagy kihívásra, és ma erre ma semmi sem alkalmasabb, mint hőse lenni egy napi tévésorozatnak.

Miért 2005-ben? 2004 a TV2 fennállásának legsikeresebb esztendeje volt. A 2002-ben kinevezett új menedzsment sikerre vitte az új stratégiát. A siker szakmai és üzleti is egyben, hiszen a csatorna történetének legnagyobb árbevétele mellett a legnagyobb nyereséget termelte. Ezzel megteremtette a feltételét egy olyan nagyszabású vállalkozásnak, mint egy napi sorozat előállítása. Mit vár a TV2 ettől a produkciótól?A TV2 mára elérte, hogy kiemelkedően sikeres a hétvégi programkínálata, és hét közben is vannak sikeres produkciói. A Jóban Rosszban-tól azt várja, hogy egyenletessé, egyenletesen sikeressé váljon a hét közbeni teljesítménye is.

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu