Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Damu Roland feljelentőnk szerint nem járt a megsuhintott lány környékén és nem is kért bocsánatot. A TV2 az írásbeli figyelmeztetéssel lezárta az ügyet és közben arra is biztat, hogy nézzük a sorozatot.

 

Bunyós Roland feljelentőnk szerint ismét hazudott. Mint ismeretes, Damu Roland, a TV2 sorozatszínésze egy Interaktívos buli után felpofozta kolleganőjét, mert becsmérelte kedvesét, Somogyi Dórát. Mivel az esetnek több szemtanúja is volt, így nyilvánosságra került. A csatorna végül egy írásbeli figyelmeztetést adott a színésznek, és a többi szankció majd a sorozatból kiderül. Damu - elmondása szerint - egy virágcsokorral a kezében elnézést is kért Schvarcz Andreától, aki legszívesebben elfelejtené ezt az egészet.

Miután végigjárta a sajtót az a hír, hogy Damu valójában egy kedves lény és nem is szokott nőket ütlegelni, újabb levél érkezett szerkesztőségünkhöz. A TV2 sajtóosztályának természetesen beolvastuk az itt látható sorokat, de csak annyit reagáltak, hogy a csatorna már lezárta az ügyet. Olyannyira, hogy afféle adáspromócióként Damu már a TV2 Aktív című műsorában mesélte el a sztorit a saját olvasatában, amely szerint ő rendes fiú, nem veri a nőket. Olvasónk jogos kérdése pedig csak annyi volt, hogy az érintett hölgy miért nem tett feljelentést?

Damu sokba is kerülhet

Amennyiben büntetésből kiírják Várnagy Elődöt a sorozatból, még jó ideig akkor is csodálhatjuk színészi teljesítményét, ugyanis az általa megformált rosszfiú kulcsfigurája a történetnek. A csatornának mélyen a zsebébe kellene nyúlnia, ha a munkaviszony azonnali megszüntetése mellett döntene, hiszen a már jól előre leforgatott részeket is újra kellene venni, emellett egy új forgatókönyv sem olcsó mulatság. Úgyhogy ebben az esetben a legegyszerűbb és leginkább költséghatékony megoldás, ha Damu Roland még bohóckodik egy kicsit a Csillagvirág Klinikán.

 

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu