Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Ajándékba kapta a Jóban rosszban gyönyörű színésznőjét

Élete egyik legszebb napját köszönheti egy súlyos beteg rajongó a Jóban Rosszban kórházsorozat Pongrácz Barbarájának.


Kitty

A 18 éves Bóbán Évi ugyanis találkozhatott példaképével, Mészáros Kittyvel a Csillagvirág klinikán.

 

- Két hónapja írtam a Csodalámpának, hogy szeretnék találkozni Kittyvel, ők pedig most teljesítették a kívánságomat. Nagyon izgatott voltam az indulás előtt, éjszaka fel is riadtam, hogy van-e elem a fényképezőgépemben - kezdte örömtől sugárzó arccal Évi.

 

- Minden nap nézem a Jóban Rosszban-t, és Kitty a kedvencem. Nekem ő a példaképem, volt, amikor még a hajamat is olyan szőkére festettem, mint amilyen az övé. Nagyon boldog vagyok, hogy találkozhattam vele, és megnézhettem egy forgatást is.

 

Kitty annyira meg volt hatódva attól, hogy példaképnek tekintik, hogy alig jutott szóhoz az egyébként cserfes színésznő.

 

- Nagyon meglepődtem, mikor megtudtam, hogy valakinek én vagyok a kívánsága. Jól esik nagyon, de szerintem ez a rajongás nem igazán nekem szól, hanem inkább Pongrácz Barbarának. De hatalmas örömmel tölt el, hogy hozzájárulhatok ahhoz, hogy talán ez a nap volt Évi legboldogabb napja.

 

habostorta.hu 

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu