Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Dunaharaszti - Ha nem játszik a színházban vagy éppen nem forgat, akkor minden idejét a családjával tölti Nagyváradi Erzsébet (35). A Jóban Rosszban sorozat Ekler Klárája párjával és Botond nevű kisfiával (4) bárhol jól érzi magát, de ebben a jó időben a családi ház kertjében töltik idejük nagy részét.

 

A fiúk játszanak, a kollégák által Böbének becézett színésznő pedig a grillen varázsol.

- Szívesen sütök bármit, ez az én asztalom - nevet a népszerű sorozat sztárja. - Sokféle receptet kipróbáltam már, de igazából mindig improvizálok. A családdal főleg szárnyasokat és zöldségeket grillezünk.

A Magyar Színház művésznője nemcsak a párjának és a fiának süt, attól sem esik kétségbe, ha nagyobb társaság jelentkezik be hozzájuk. Ilyenkor előkapja, ami a hűtőben van hús, egy kis fűszerrel meghinti, majd lekeni sörrel, és már mehet is a grillrácsra.

- Eddig még senki nem panaszkodott - kacsintott Böbe. - Sőt! Nemsokára például a sorozat szereplőit látom vendégül, ők sem mennek haza korgó gyomorral, az biztos!

Egyébként már csak egy nap, és megjelenik a Blikk grillmagazinja. A 32 oldalas újságban 55 recepttel ismerkedhetnek meg olvasóink, és bepillanthatnak a sztárok grillezési szokásaiba is.

D. G.

 

blikk.hu 

 

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu