Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Szülési szabadsága után újra láthatjuk Gregor Bernadettet a TV2 Jóban Rosszban című sorozatában.

A színésznő a Csillagvirág klinika egyik betegének, a Lukács Sándor által játszott Dér Mihálynak a barátnőjét alakította, aki annak idején alaposan felforgatta a kórház lakóinak életét. Gregor Bernadett, terhessége miatt egy ideig távol maradt a kameráktól - szerepe szerint hosszú külföldi vakációra indult.

 

Most azonban visszatér a képernyőre: először hétfőn, a szokott időben (vagyis 19.30-tól) láthatjuk újra a sorozatban. Az általa játszott Szekeres Anett jelleme némi változáson ment keresztül - ahogyan a színésznő fogalmazott: "Amikor elkezdtem forgatni, akkor Anett egy rámenős, néha az ellenszenvességig erőszakos nő volt, talán most szelídült valamit."

Gregor Bernadett egyébként a forgatásokra is magával viszi Kókusznak becézett kisfiát, aki minden idejét kitölti a munka mellett. "Ha jelenetek közötti átállás van, akkor fel tudok szaladni és meg tudom puszilgatni - mondta a színésznő, akinek gyerekére szakemberek vigyáznak, amíg ő dolgozik.

A stáb tagjai nem csak Gregor Bernadett, de a baba jelenlétének is nagyon örülnek, a dr. Pongrácz Rékát játszó Létay Dóra például a következőket mondta a kisfiúról: "Ő egy szakmai baba lesz, akivel a legfontosabb dolgok itt történnek a forgatáson, úgyhogy még az is lehet, hogy színész lesz vagy rendező."  

[origo]

 

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu