Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Elköltözött szüleitől a Jóban Rosszban Barbija

A Jóban Rosszban sorozat legfiatalabb szereplője, a mindössze 17 éves Mészáros Kitty ...

... sorsdöntő lépésre szánta el magát. Összepakolt, és egyik napról a másikra elköltözött szüleitől.


Kiity

Mészáros Kitty, aki a Jóban Rosszban című kórházsorozatban a Pongrácz házaspár lányát, Barbit alakítja, fél éve fontolgatta, hogy elhagyja a családi fészket, és saját lábára áll. Kitty addig-addig gondolkodott, míg végül úgy döntött, közli szüleivel: elköltözik.

 

– Megmondtam anyukáméknak, eljött az ideje, hogy a saját lábamra álljak. Bár először szólni sem tudtak a döbbenettől, utána mellém álltak. Leszaladtam az újságoshoz, végignéztem az apróhirdetéseket, és azonnal megtaláltam, amit kerestem. Délutánra már le is előlegeztük a lakás bérleti díját – lelkendezett Kitty.

 

– A szüleim persze rettenetesen aggódtak, előfordult, hogy egy nap tízszer is felhívtak, de mindenben támogattak. Együtt választottuk ki a bútorokat, és segítettek költözködni.

Tök jó az egész, komolyan mondom, még a mosogatást meg a takarítást is élvezem. Ráadásul nem vagyok teljesen egyedül, ott lakik a bátyám is, István, aki két évvel idősebb nálam, és főiskolára jár. Kölcsönösen vigyázunk egymásra – magyarázta Kitty, aki azt is elmondta, döntése nincs összefüggésben a szintén éppen felnőtté váló Barbara szereppel, aki a sorozatban elköltözött szüleitől.

 

– Ha Margit nővért vagy bárki mást játszanék, akkor sem döntöttem volna másképp. Csupán arról van szó, hogy felnőttek között dolgozom, tehát felnőttként akarok élni – magyarázta a nagylány.

 

Kitty édesapja belenyugodott lánya döntésébe. – Önállóságra neveltem, és büszke vagyok rá, hogy megállja a helyét. Szülőként persze ezt nagyon nehéz megélni, de tudom, hogy így helyes – nyilatkozta Kitty papája.

 

Forrás: Színes Bulvár Lap

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu