Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Budapest - Tíz hónapja izgulnak a TV2 Jóban Rosszban sorozatának rajongói, mi történt az akkor eltűnt Ekler Laurával, Pongrácz doktor úr feleségével.

 

A göndör hajú szépség kapott egy fenyegető hívást, amely után összepakolt, és pár napos babájával ismeretlen helyre utazott. Kerekes Viktória (37), azaz Laura ma visszatér a képernyőre, és várhatóan alaposan felkavarja a Csillagvirág klinika életét.

- Mintha csak egy rövid szabadságon lettem volna, nagyszerű volt újra forgatni a többiekkel - árulta el a színésznő. - Rengeteg izgalmas dolog történt velem, amióta nem jártam a Csillagvirág klinikán.

Sokat színházaztam, nagy öröm volt például, hogy az Örkény Színház Finito című darabjával megnyertük a legjobb előadás díját a POSZT-on. Amikor nem próbáltam vagy játszottam, akkor pedig a 4 és fél éves Iván fiammal foglalkoztam.

Ő ugyanis nemrégen ment óvodába, és a szokásosnál is több törődést igényelt. De most már megszokta, így nyugodtan tudtam dolgozni.

A művésznő nem árulta el, meddig marad családjánál, mint mondta: Laura kiszámíthatatlan, bármi megtörténhet.

D. G.

 

blikk.hu 

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu