Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:


A Jóban Rosszban sztárja kórházba vonul

Sürgősen meg kell operálni a Jóban Rosszban macsó rosszfiúja, Várnagy Előd, azaz Damu Roland jobb szemét.

Roland évekkel ezelőtt egy színpadi fellépésen sérült meg, akkor úgy tűnt, teljesen rendbe jött. Ám a makacs hámsérülés nemrég kiújult, így a színész orvosai műtétet javasolnak.


Roland

Damu Roland, a Jóban Rosszban maffiózója nehéz napokat él át mostanság.

 

– Nyolc évvel ezelőtt, egy színpadi fellépés alkalmával karddal belecsaptak a jobb szemembe. Akkor kialakult egy nagyon komoly szaruhártya-hámhiány, amely aztán úgy tűnt, meggyógyult – emlékezett Roland.

 

– A hétvégén azonban kiderült, hogy ez nem így van. Debrecenben voltam. Vasárnap aztán egyszer csak iszonyúan bedagadt a szemem, fájt, viszketett, aludni sem tudtam, olyan pocsék volt a közérzetem. Elmentem az ottani szemklinikára, ahol pillanatok alatt kiderítették, hogy 40 százalékos a hámhiány a jobb szememen – magyarázta nem kevés aggodalommal a hangjában a színész, aki állítja, mindent megtettek a gyógyulásáért, ennek ellenére most már biztos, hogy elkerülhetetlen számára a műtét.

 

– Az operáció során elérzéstelenítik a szemem, majd az egész hámréteget lekaparják. Utána speciális kontaktlencsét kell viselnem, amely alatt újrahámosodik a szemem. Iszonyúan félek, rettegek a műtéttől – mondta a Jóban Rosszban macsója, aki az operáció miatt nyolc napot tölt majd kórházban.

 

Roland többnapos „kiesése” nem okoz fennakadást a forgatási munkálatokban – nyilatkozta lapunknak a Jóban Rosszban kórházsorozat sajtófőnöke, H. Bíró László, aki elmondta úgy alakítják a gyártási tervet, hogy semmiféle problémát ne okozzon a színész kórházba vonulása.

Forrás: Színes Bulvár Lap

 

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu