Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Tegnap már írtunk arról, hogy milyen jó hangulatban telt a TV2 egyik legnagyobb beszállítójának, az Interaktívnak céges bulija. A rendezvény azonban csúfos véget ért. A Jóban Rosszban sztárja, aki nemrég tagadta, hogy verbálisan és fizikálisan zaklatja a nőket, ugyanis lekevert egyet munkatársnőjének, aki állítólag lenyúlta a taxiját.

 

Szerkesztőségünk a következő üzenetet kapta egyik feljelentőnktől: "Damu Roland az Interaktiv bulija után megverte egyik kolléganőjét, mert az véletlenül beszállt az általa rendelt taxiba. Az Interaktiv vezetősége egyelőre gondolkozik, mi legyen a "sztár" büntetése. Agresszív macsót eddig a TV2-től csak akkor rúgtak ki, ha beszólt a felettesének. A cég alkalmazottai mindenesetre fel vannak háborodva."

Egy bennfentes szerint az eset tényleg megtörtént. A színész és a hölgy egyszerre érkezett meg az autóhoz, amin egy kicsit össze is vesztek. A kolléganő végül egy nem túl korrekt megjegyzést tett a sztár Aktívos barátnőjére, Somogyi Dórára, majd beszállt a taxiba. Damu erre fogta magát, feltépte a taxi ajtaját, és lekevert neki egy pofont. A sofőr védelmébe vette a hölgyet, majd megjelent az Interaktív főnöke, Sváby András, hogy megakadályozza a komolyabb verekedést.

A Napló egykori műsorvezetőjét egyelőre nem sikerült utolérnünk, Damu Roland pedig kinyomta a telefont, és sms-einkre sem válaszolt. Természetesen megkerestük a sértett felet, Schvarcz Andreát is, aki szintén nem volt túl bőbeszédű. Bár felvette a telefont, miután elmeséltük neki, hogy milyen ügyben keressük, kijelentette, hogy nem kíván nyilatkozni.

Nem az első eset, hogy a heves vérmérsékletű sztár bajba kerül. Damu Roland, aki fiatal korában rendszeresen boxolt, pár évvel ezelőtt egy súlyos testi sértés miatt ugyanis próbaidőt kapott, ami ha mindez igaz, már lejárt. Egy hónappal ezelőtt pedig egy ismeretlen lány vádolta meg azzal, hogy a TV2 sztárja telefonon keresztül zaklatja, perverz sms-eket küld neki. A botrány kirobbanása után több nő is bepanaszolta a Blikknél. A balhét követően megkerestük híres hölgyismerőseit, akik nem tudják elképzelni Damuról, hogy tényleg bántani tudna egy nőt. „A nekem küldött üzenetekben csupa kedvesség volt, ő csak el akart csábítani. Nekem nem volt vele ilyen problémám. Az üzenetekben magázott és teljesen udvariasan viselkedett” – nyilatkozta Miló Viktória, aki együtt is járt a színésszel. „Nem ismerem annyira Rolandot, van egy jó nagy adag egója, de a színészek mind ilyenek, el vannak látva egy sajátságos önbizalommal. Van abban valami, hogyha visszautasítják, akkor ideges lesz, de ennyire nem durván " – mesélte Tóth Vera, akit állítólag csak barátság fűzött a sorozatszínészhez.

 

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu