Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Az Access Hollywood szerint jó esély van arra, hogy a Joy-Cosmopolitan-Elite Bermuda-háromszögből kivezető utat mutató HBO sorozat a mozivásznon térjen vissza, csak magyarázná el nekünk valaki, hogy minek.

Úgy egy éve jelentették a hírügynökségek, hogy a filmterv megvalósulni látszik, de a négy főszereplő közül kettővel (Kristin Davis és Kim Catrall) nem sikerült megegyezni az anyagiak tekintetében, illetve az sem nagyon tetszett nekik, hogy az előzetes forgatókönyv-tervezetben meglehetősen háttérbe szorultak a karikalábú Sarah Jessica Parker alakította karakter mögött.

Jelen állás szerint úgy néz ki, hogy az új forgatókönyv már mindenkinek tetszik, és a lóvét is sikerült nagyjából-egészéből szintre hozni, így tulajdonképpen semmi akadálya nincs annak, hogy a négy csaj ismét végigdugja Manhattant - immáron a mozivásznon.

 

(forrás: http://comment.blog.hu/2007/03/12/csak_lesz_szex_es_new_york_mozifilm) 

Címkék: mozifilm szex és new york

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu