Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Létay Dórát több alkalommal láthatta már a színpadon ruha nélkül a színházszerető közönség. A Jóban Rosszban népszerű színésznője azt mondja, úgy tűnhet, hogy sokszor vetkőzött, de ő csak a művészi hatás érdekében vállalta el ezeket a szerepeket. Öncélúan soha nem dobná le a ruháit - tette hozzá.

 

 

A színésznőt láthatták ruhátlanul többek között a Rómeó és Júliában, a Mester és Margaritában, az Amalfi hercegnőben, illetve a Salome című darabban. Létay Dóra úgy érzi, hogy ezek szakmailag indokolt esetek voltak, és mint mondja, senki nem bántotta érte, sőt inkább dicsérték a bátorságát.

 

A népszerű sorozat Réka doktornője a StoryOnline-nak elárulta, egyetlen férfi magazin kérésére sem dobná le a ruháit, ugyanis azt gondolja, hogy az azokban megjelentett fotók egy sémára készülnek. Ugyanakkor honlapján láthatók olyan finoman erotikus fotók, amelyeket vállalhatónak és esztétikusnak tart.

 

A színésznő határozottan állítja, a pénz sem motiválná abban, hogy egy férfimagazin címlapján meztelenül pózoljon. Azt sem titkolja, amikor a sorozat elindult megkeresték egy hasonló jellegű fotózásra, amelyre nemet mondott. Dóra szerint a vetkőzés nem lenne összeegyeztethető a Jóban Rosszban sorozatban játszott karakterrel, de igazából nem is vágyik rá.

 

story online 

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu