Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

TUDOD EZÉRT FÖLLEHETNE JELENTENI TÉGED?????

10388_165206_mini

Farkas Gézáné Magdi csalódtam benned és csak etesd továbbra is barátodat többé nem jövök vissza

2 tag

22 video, 9 fórumtéma, 3 kép, 0 link

Én Mint Alekosz mondaná-MINDIG MINDEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT kiállok a Barátomért!
Nem fogom hagyni,hogy a sok idióta miatt itthagyja a Csodás klubját,és a Network-öt!!
Magdika egy igaz barát,és aki bántja-engem is bánt!!
MIÉRT KELL BÁNTANI??
MIVEL ÉRDEMELTE???

A hazugság-hamisság ikertestvérek, melyek vezérfonala az irigység, amelyből következik a rosszindulat, a kiszemelt áldozat irányába - következménye a pletyka, mások életminőségének összekuszálása - LÉLEKROMBOLÁS. A hamis ember, rosszakaró terjeszt hazugságot és pletykálkodik előszeretettel. Mások bizalmába férkőzve, mézes-mázas szavakkal gyüjti az információkat, majd azokat elferdítve adja tovább, ártó szándékkal. Egy-két igaz mondatot is belesző mondandójába az álbarát, hogy hihetőbb legyen állítása.Valaminek a megszerzése a cél (Júdásnál a 30 ezüstpénz). Akár egy másik ember tiszteletének kivívása vagy csak a társaságának megszerzése átmenetileg, de lehet egy olyan banális dolog, hogy csakazértis, meg miért éppen a másikat kedveli jobban?! Ja, hogy ezzel kárt okoz az illető valaki/kiknek? Nem gondolom, hogy az ilyen Júdás-ivadék törődne efféle "aprósággal".

SZEMÉT DOLOG ATTÓL AKI EZT KITALÁLTA!!
IRIGYEK RÁ SZERINTEM!!!

network.hu

 

Címkék: nem fogom hagyni

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Schlichter Ágnes üzente 13 éve


EZT MEGTANULHATNÁK!!!

Előbb vedd ki a gerendát a saját szemedből, s akkor hozzáláthatsz ahhoz, hogy kivedd a szálkát embertársad szeméből!” (Mt 7:5)
Ne ítéljetek, hogy ne ítéltessetek.
Róm. 2,1., 1 Kor. 4,5.
Mert a milyen ítélettel ítéltek, olyannal ítéltettek, és a milyen mértékkel mértek, olyannal mérnek néktek.
Márk. 4,24.
De a szerető ember nem gondolodik, hanem áldozatok árán is ad. És jutalma valóban nagy a mennyben. Állandóan gnem áldozatok árán is ad. És jutalma valóban nagy a mennyben. Állandóan gazdagabb lesz, mennél jobban boldogítja embertársait. Sok szeretetet kap, kapcsolatban áll velem, mert szeretetté vált. Amen

Válasz

Schlichter Ágnes üzente 13 éve

MAGDIKÁM!

ATTÓL,HOGY NEM ISMERNEK-ÍTÉLKEZNI SEM KELLENE!
RÁGALMAZNAK,MERT BUTÁK-TUDATLANOK!
DE MIKOR VIGASZT KERES BÁR MELYIKÜNK,TE OTT VAGY-SZÍVVEL-LÉLEKKEL,JÓSÁGGAL,ÉS SEGÍTESZ!!!
TUDOD ENGEM AZÉRT NEM SZERETNEK-KEDVELNEK,MERT OLYAN VAGYOK,MINT ÉVI A VV 4-BŐL-CSUPÁN NEM ISZOM!!

1. Az igaz barát mindig őszinte hozzád
Nem kell, hogy életetek minden egyes pillanatát megosszátok egymással, de a szándékaitok tiszták kell, hogy legyenek. Ez azt jelenti, hogy mindketten valódi arcotokat mutatjátok egymás felé. Ha valami nem egyértelmű, bátran tisztázhatjátok egymással.

2. Az igaz barát érdekes, jópofa, egyedi
Nyilvánvaló, hisz ez szolgál barátságotok alapjául.
Ami a jópofaságot illeti, nem mindegy hogyan definiáljuk: lehet valaki jópofa, mert ő a társaság középpontja, mert a helyzetből képes érdekes részleteket kiemelni, vagy mert teljesen egyedi, különleges módon szemléli a világot maga körül.

3. Az igaz barát figyelmes, simulékony
Igaz barátod kitűnő hallgatóság, észreveszi az életedre kiható napi apró mozzanatokat is. Nem gondolatolvasó, mégis képes megmondani, mikor vagy boldog, szomorú, izgatott, rémült, vagy elkeseredett valami miatt. Ha tudja, hogy számodra valami kellemetlen dolgot tett, próbál változtatni a helyzeten, vagy legalábbis beszél róla.

4. Az igaz barát támogat téged és a céljaidat
Persze, tisztában van vele, hogy laza vagy, de vajon ő is ilyen? Tudja, hogy mit vársz az életedtől? Az igazán jó barát pontosan tudja, mi az, amitől kiakadsz, s mindvégig melletted áll céljaid megvalósításában. Nem akar megváltoztatni, vagy olyan helyzetbe hozni, amiben kellemetlenül érzed magad, miatta nem veszíthetsz el számodra fontos tartalmat, értékeket.

5. Az igaz barát mindig melletted álla bajban
Nem fogja lecsapni a kezedről a fiúdat vagy a lányt, akit szeretsz, nem orozza el előled a lehetőségeket, nem akar a hasonmásod lenni. Nem pletykál rólad, nem ront a hírneveden. Ha szükséges melletted áll, s a lehető legtöbbet igyekszik megtenni érted.

6. Az igaz barát érdeklődik irántad
Minden ember másképp adja a többiek tudtára az érdeklődését. Van, aki látványosan ölelget, van, aki csak szeretettel megsimogat. Az igaz barát gyakran, nyíltan beszél hozzád, tudja mi zajlik az életedben, s őszinte érdeklődéssel fordul feléd.

7. Az igaz barát mindenkor ragaszkodik hozzád
A hűség az egyik alapvető jellemvonás, ami általában mindenki számára a barátság alapjául szolgál. A hű barát melletted áll, ha kudarcot vallasz, ha leégsz az alkalmassági vizsgán, vagy ha a szüleid elválnak. Iskolaváltás, költözés ellenére a barátságotok továbbra is szoros marad.

8. Az igaz barát önmagadért szeret, még akkor is, ha kicsit lökött vagy
Ha barátságról van szó, az elfogadás és a hűség kéz a kézben járó fogalmak. Igaz barátod végigéli veled változásaidat, tudja, hogyan kell kezelni a hülyeségeidet, a gyenge pontjaidat. Türelmes, még ha nagyot is hibázol, megbocsát neked, ha megbántottad. Pontosan úgy kezel téged, ahogyan te szeretnéd, hogy kezeljenek, még akkor is, ha nem hozod a legjobb formád.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Ágikám! Nagyon szépen köszönöm, hogy legalább Te kiállsz mellettem.
Tudod, az a baj, hogy a kivülállók nem tudják, hogy miről van szó és sajnos
megitélhetnek, mások rosszindulatú rágalmai miatt.
Köszönöm az őszinteségedet és a BARÁTSÁGODAT!

Válasz

Schlichter Ágnes üzente 13 éve

Pár hete még ezt írta Magdikának!!!
Klubjában :)
Drága,"NŐVÉREM"!
Érzem,így,hogy felkaroltál,rendszeresen ellátsz -bennünket-okos ídézetekkel,lassanként mégjobb emberek leszünk !Tanulmányaimhoz különösen nagy eszmei értéke ,értékük van !Tisztelettel bíztatlak és hálásan köszönöm !

RÖHEJ!!!

Válasz

Schlichter Ágnes üzente 13 éve

ÁMEN!!!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve


Vannak gyógyíthatatlanul sérült emberek, kiket a kapzsiság, a hiúság és az irigység oly mélyen megfertőzött, hogy nincs semmiféle mód reá, megközelíteni és megengesztelni beteg lelküket. Ezeket szánjad, de kerüljed. Nincs az a nagylelkű csnetwork.huelekedet, önzetlen magatartás, bátor és nemes közeledés, ami segíthet ez embereken. Különösképpen az irigység kínozza ez embereket. Epét hánynak, álmukban felordítanak, hánykolódnak vackukon, mint a nyavalyatörősök, habot köpnek, ha azt látják, hogy valaki munkával vagy a kegyes sors jóindulatával szerzett, elért valamit az életben. Betegek ezek, fertőző betegek. Kerüld a társaságukat, ne hidd, hogy érvelés, bizonyítás valaha is meggyőzheti őket. Mintha a leprásnak akarnád bizonyítani, hogy az egészségesek bűntelenek és ártatlanok! Nem hiszi el. Ha feltárod előttük betegségük igazi okát, meggyűlölnek. Ha érzéseikre akarsz hatni, fütyköst ragadnak. Oly mélyen élnek indulataikban, mint a száműzött sorsában: nem ismernek más megoldást, csak a bosszút. Ne alkudozz velük, kerüld el őket, s viseld el létezésüket a földön, mint egy sorscsapást.



Keresztény szemmel nézve a dologra, imádkozunk értük, hogy a jó Isten adjon nekik bölcs belátást és kérjük a Mennyei Atyát, hogy világositsa meg az elméjüket, hogy ne legyenek irigyek. Töltse be őket az Istennek a Szent Lelke, formálja át a kőszivüket hússzivvé, hogy valóban Jézust követő tiszta lelkiismeretü emberekké váljanak!! ÁMEN!!!

Válasz

Schlichter Ágnes üzente 13 éve

Farkas Gézáné Magdi csalódtam benned és csak etesd továbbra is barátodat többé nem jövök vissza
2 tag
22 video, 9 fórumtéma, 3 kép, 0 link
A Network hogy engedhet meg ilyen közösséget csinálni??
Ez miatt a barátnőm,már többször el akart menni a Networkről!!
Rólam ezt írja: Nem értem Schliszter Ágnest,egyre jobban nem értem és a networköt sem miért lehet itt egyáltalán ...???
Ha tudjuk ki ő miért nem lehet vele csinálni valamit!!
2-3-naponta más nevet ír ki??
Ő neki mindenhez joga van??

Tisztelettel Schlichter Ágnes

Várom válaszukat!!!

Válasz

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu