Kis türelmet...
Hozzávalók
4 tojásból csokis lap amit 2 szelek
4 tojásból piskóta lap amit szintén ketté vágok
10 darab babapiskóta
1 deci langyos tej
rum
1 csg csokoládés pudingpor
10 deka margarin
5 deka porcukor
1csg tutifrutti pudingpor
2 deci tejszín
2x3 deci tej
2x2 kanál cukor
10 deka fehér marcipán
20 deka bármilyen színes marcipán
Ehető arany festék
10 deka étcsokoládé
1 deci olaj
5 deka margarin
A tortalapokat ketté vágom így összesen 4 darab lesz belőle
Alulra teszem a csokisat erre kerül a tuttifrutti krém .a krémre teszem a rumos tejben beleforgatott babapiskótákat és a krémre szorosan egymás mellé teszem erre kerül a csokis krém ráhelyezem a piskóta lapot majd ismét csokis krém és az utolsó piskóta lap A tetejét olvasztott csokoládéval bevontam és egy kis időre a hűtőbe tettem addig elkészítettem a margarétákat és az oldalsó marcipánt kinyújtottam.Amikor a csokimáz megdermedt akkor ráhelyeztem az oldalára a színes marcipánt .az oldalára és a tetejére a marcipán margarétákat aminek a közepére arany ételfestéket tettem
A krémek készítése
A pudingokat a szokásos eljárással felfőztem a tejszínt kemény habbá vertem.
A tuttifruti krémhez adtam a tejszínt a csokishoz pedig 10 deka margarint kevertem.Ezzel a két krémmel töltöttem meg a kis tortát
Kategória: Saját
Feltöltés ideje: 8 éve
Látta 190 ember.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!