Kis türelmet...
Hozzávalók
személenként egy szelet tarja
4 szelet csont nélküli tarja
1 zőld paprika
1 piros paprika
2 paradicsom vagy paradicsompüré
2 szál újhagyma
1deci olaj
10 deka liszt
só
őrőlt bors
1 kiskanál pirospaprika
1 kanál liszt
A húsokat kicsit kiklopfolom, sózom borsozom és a lisztbe beleforgatom
Az olajat felhevítem és a húsokat hirtelen mindkét oldalát megsütöm
Átteszem egy másik edénybe és kb fél deci olajat teszek a húsok alá
A zőldségeket felszeltem a paprikákat kicsit nagyobbra a hagymát kis karikákra szeltem, majd az egészet ráöntöttem a hús szeletekre.kb fél deci vizet is öntöttem rá
letakartam és addig főztem amíg a hús megnem puhult.Jó kis sűrű szaftja lett de közben azért egy kis vizet adtam hozzá .
Amikor a hús megpuhult egy kiskanál piros őrőlt paprikát adtam hozzá és egy kanál liszttel még besürítem de csak akkor ha nem elég sűrű a szaftja
Rizzsel tálaltam
Kategória: Saját
Feltöltés ideje: 9 éve
Látta 30 ember.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!