Kis türelmet...
Hozzávalók
6szelet csontnélküli tarja
1 kiló burgonya
1csg petrezselyemzőld
1közepes lilahagyma
15 deka gomba
só
1 deci olaj
10 deka gépsonka
1piros kaliforniai paprika
2 közepes paradicsom
15 deka reszelt sajt
Elkészítése
A borgonyát héjában megfőzöm amikor kihűlt a héját lehúzom és karikákra vágom
A húst kiklopfolom és besózom
Az olajat a serpenyőben felhevítem a hús szeleteket átsütöm
Egy sütőedénybe alulra lerakom a burgonyakarikákat kicsit sóval meghintem a petrezselyem felét rátépkedem. a hús olajával meglocsolom.
Erre ismét burgonya és petruska és kevéske olaj
A burgonyára ráteszem a hús szeleteket a húsra a karikára vágott lilahagymát a hagymára az olajban kissé megfuttatot gombát
a gombára a kaliforniai paprikát , majd a paradicsom karikákat.
Erre jön a gépsonka és a reszelt vagy lapkasajt
200 fokos sütőben 35-40 perc alatt elkészül
Kategória: Saját
Feltöltés ideje: 9 éve
Látta 25 ember.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!