Kis türelmet...
Hozzávalók
4 szelet csontnélküli karaj
A panírozáshoz
só
2 tojás
10 deka liszt
zsemlemorzsa
olaj a sütéshez
A salátához
1doboz konzerv kukorica
kb másfél deci majonéz
1 piros és egy zőld szinű paprika
A húsokat szeletelés után kicsit folpacc alatt kiklopfolom,majd besózom
előszőr lisztbe, tojásba végül morzsába forgatom és olajban kisütöm
Elkészítem a salátát
a paprikákat apró kis kockákra vagdalom.
A kukoricát leszűröm , majd az egészet a majonézzel összekeverem sózom kicsit borsozom ha kell.Amikor a húsok elkészültek sült burgonyával és a kápiás kukoricás salátával tálaltam
Kategória: Saját
Feltöltés ideje: 9 éve
Látta 43 ember.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!