Kis türelmet...
Hozzávalók
1csg házitarhonya
2 kanál olaj
1 kisfej vöröshagyma
A pőrkőlthőz
1 közepes vöröshagyma
50 deka sertés hús én lapockából készítettem
1 teás kanál őrőlt piros paprika
só
bors
olaj
A nagyobb fej hagymát kockára szelem és az olajban üvegesre párolom.
A húst kis kockákra vágom Amikor a hagyma már üveges hozzáadom a pirospaprikát és a felkockázott húst. sózom borsozom felöntöm vizzel letakarom és addig főzöm amíg a hús megpuhul
A kis fej vöröshagymát amit lereszeltem a két kanál olajon üvegesre párolom és hozzáadom a tarhonya tésztát
sózom és kicsit halvány barnára pirítom ., majd felengedem kb 3 deci vizzel letakarom fedővel és sütőben a tarhonyát elkészítem.
Amikor a tarhonya már megpuhúlt és a pőrkőlt is készen van a kettőt összekeverem , apróra vágott savanyú uborkát és kalifornia paprikát tettem bele.Finom egytál étel
Kategória: Saját
Feltöltés ideje: 9 éve
Látta 95 ember.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!