Kis türelmet...
1kiló hosszú karaj egybe csont nélkül
Sózom borsozom ételizésítővel beszórom.A sütőedénybe teszek 1deci vizet a húst bele teszem lefóliázom.és 200fokon 40-45percig sütöm.Amikor megsült rögtön lekenem sárgabarack lekvárral.
A mártás készítése
Sárgarépát karikára szeltem és vízben megfőztem utána leszűrtem.Kevés olajra szeltem egy kis fej vöröshagymát,pároltam és adtam hozzá szeletelt gombát.Ezzel kb 2percig pároltam 2kanál lisztel leszórtam 1deci vízzel és 2deci tejszínnel felengedtem bele kevertem a sárgarépa karikákat és a hús köré tettem .Rízzsel burgonyával tálaltam
Kategória: Saját
Feltöltés ideje: 13 éve
Látta 90 ember.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!