Kis türelmet...
Hozzávalók
4 szelet csont nélküli tarja
só
őrölt bors
10 deka liszt
1 deci olaj
20 deka bármilyen gomba
1 kis fej vöröshagyma
1 kis kanál piros paprika
2 deci főzőtejszín
A hús szeleteket sózóm borsozom,lisztbe forgatom és olajba omlósra kisütöm.A gomba szeleteket kevés hagymát olajra feltettem és üvegesre pároltam 1kanál lisztet szórtam rá,kis kanál pirospaprikát is szórtam de nem sokat .főző tejszínnel felöntöttem .és készre főztem a gombát .A kisült hús szeleteket beletettem. együtt még egy kicsit a kettőt főztem 5-10 percet majd rizzsel tálaltam
Kategória: Saját
Feltöltés ideje: 13 éve
Látta 80 ember.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!