Kis türelmet...
Hozzávalók
50 deka pulykamell
1 deci olaj
20 deka gépsonka
2 darab csemegeuborka
1 kanál paradicsompüré
1 kanál liszt
2 deci száraz fehérbor
1 kanál mustár
só
fehér őrőlt bors
15 deka csemegekukorica konzerv
A pulykamellet vékony csikokra vágom .Sózom borsozom majd lisztbe forgatom
Egy serpenyőben felhevítem az olajat és a csikokra vágott húst beleteszem.Fehéredésig pirítom , majd hozzáadom a paradicsompürét a vékonyan elszelt uborkát és gépsonkát.
Borral felengedem és készre párolom., közben hozzáadom a csemegekukoricát is
Kukoricás rizzsel tálaltam
A receptet a Prima konyhából hoztam
Kategória: Saját
Feltöltés ideje: 9 éve
Látta 29 ember.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!