Kis türelmet...
Hozzávalók
4-5 szelet rostélyos én karajból készítettem
Liszt amibe a húsokat sózás után forgatom
2 evő kanál zsír
1 közepes fej vöröshagyma
1 kanál piros őrölt paprika
30-40 deka előre elkészített lecsó nekem volt befőzve és abból készítettem
4-5 darab tojás
2 deci tejföl
1 kanál liszt
só
Köretnek nokedlit tettem
A hús szeleteket vékonyra kiklopfoltam sóztam.A lecsót felmelegítettem hozzáadtam az egész tojásokat és sűrűre főztem.A húsok közepére tettem a tojásos lecsót és feltekertem.Hústűvel megtűztem.A zsírt megforrósítottam és a lisztbe mártott tekercseket pirosra megsütöttem.Ekkor a húst a zsírból kivettem.A hagymát apró kockákra vagdostam és a zsírba tettem, kicsit üvegesre megpároltam, hozzáadtam a piros paprikát kis vízzel felöntöttem és a húsokat vissza tettem és ebben a paprikás lébe megfőztem.Amikor a húsok megfőttek kiveszem egy tányérra . és a levet a tejföllel és az egy kanál liszttel behabarom.Amikor ez megtörtént a húsokat újra vissza teszem csak pár percet forralom és nokedlivel tálalom.
Nagyon finom laktató étel.
Kategória: Saját
Feltöltés ideje: 11 éve
Látta 50 ember.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!