Kis türelmet...
Egy nagyobb zeller
1 közepes sárgarépa
1 fehér répa
fél deci olaj
2deci húsleves alap
só
petrezselyem
A habaráshoz
2 deci tejföl
1 kanál étkezési keményítő
A zöldségeket megpucolom, és a fél deci olajra és 1deci vízben felteszem, közepes lángon megpárolom,, majd a hűtőből kivett húsleves alappal és vízzel felöntöm.
sót teszek bele és puhára megfőzöm.Az egészet összemixelem . Majd a tejföllel és a étkezési keményítővel behabarom.
Pirított zsemlekockával tálaltam.
Amikor hús levest főzök, mindig teszek kis edényekbe a fagyasztóba, és amikor szükséges kiveszem és felhasználom.Húsleves kocka is megfelel
Kategória: Saját
Feltöltés ideje: 11 éve
Látta 72 ember.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!