Kis türelmet...
Hozzávalók
50 deka brokkoli
1 sárgarépa
fél liter húsleves alap vagy leveskocka
kis fej zeller gumó
fél deci olaj
só
1 kis gerezd fokhagyma
3 deci főzőtejszín
1 kanál liszt vagy étkezési keményitő
piritott zsemlekocka
Az olajon és kevés vizen az apróra vágott zöldségeket és a brokkoli rózsákat megpárolom majd felöntöm a leves alaplével
Nekem mindig van a fagyasztóba de ha valakinek nincsen akkor 1 húsleves alapkocka is megfelel.Amikor megfőttek az egészet összemixelem és főzőtejszínt kikeverem a liszttel simára és azzal a levest behabarom
Egy zsemlét apró kockákra vágtam és megpirítottam ezzel tálaltam a levest
Kategória: Saját
Feltöltés ideje: 10 éve
Látta 88 ember.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!