Kis türelmet...
50 deka zöldborsó
2 gerezd fokhagyma
1 kis kanál őrölt pirospaprika
só
étel ízesítő
2- kanál liszt
fél deci olaj a rántáshoz
A habaráshoz
2 deci tejföl
2 kanál étkezési keményítő
feltétnek
sült kolbász
A borsót annyi vízzel felteszem ,hogy ellepje kb 2 centire a víz.Adok hozzá sót és egy gerezd fokhagymát amit három felé vágtam Egy kis ételízesítőt is adok hozzá
Amikor már puhára megfőtt a borsó akkor vékony rántást készítek a lisztből olajból pirospaprikából és az apróra vágott fokhagymából
A rántást vízzel felöntöm és a borsóba keverem
Egy kis forrás után A tejfölt a keményítővel csomómentesre kikeverem és a borsót besűrítem
A kolbászt forró olajban kisütöm és tálalom
Kategória: Saját
Feltöltés ideje: 9 éve
Látta 70 ember.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!