Kis türelmet...
hozzávalók
50 deka csirkemell
fél deci étolaj
2 evőkanál liszt
só
őrőlt bors
bazsalikom
2 deci főző tejszín
1 húsleves kocka
Krokett hozzávalói
60 deka főtt áttőrt burgonya
1 egész tojás
só
fél deci olaj
reszelt szerecsendió
csipet sütőpor
3-4 kanál liszt
A hús elkészítése
A lisztet az őrőlt bazsalikommal és a borssal sóval összekeverem.
A csirkemelleket 6-7 centis kockákra vágom a lisztes keverékkel összekeverem .
Az olajat felhevítem a csirke darabokat átforgatom és félig megsütöm.Majd felengedem annyi vízzel,hogy ellepje beleteszem a leveskockát és még egy kevés bazsalikomot. és a HÚST PUHÁRA PÁROLJUK
Amikor már a hús omlossá válik A tejszínt a megmaradt bazsalikomos liszttel csomómentesre kikeverem és a húst behabarom.
Krokett készítése
A főtt áttőrt kihűlt burgonyát a többi hozzávalóval összegyúrom, és formázás után olajba kisütöm
Kategória: Saját
Feltöltés ideje: 10 éve
Látta 35 ember.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!