Kis türelmet...
6 darab csirkecomb
sót
borsot
fűszerkeveréket
majoránnát
4 gerezd fokhagyma
4 kanál mézet
1 narancs levét
10 deka aszalt szilvát
5 deka aszalt áfonyát
1 egész narancs a tálaláshoz
A húsokat tisztítás után sóztam borsoztam egy kis fűszerkeverékkel és majoránnával meghintettem mindkét oldalukat a fokhagyma gerezdeket ketté vágtam és a húsokra tettem
.Egy sütőedénybe tettem aminek teteje is van
A mézet összekevertem egyik narancs levével és egy ecsettel a keverék felével a húsok mindkét oldalát bekentem.Letakartam és 180 fokos sütőben kb 30 percig sütöttem
Ekkor a tetejét levettem és ismét megkentem a combokat a másik narancsnak a felét felkarikáztam és a húsok közé tettem valamint az aszalt szilvát és áfonyát is ez mindegyik saját aszalás. Visszatettem a sütőbe és szép pirosra megsütöttem Burgonyapürével és céklás hagymás salátával tálaltam
A maradék naranccsal díszítettem a tányért
Kategória: Saját
Feltöltés ideje: 9 éve
Látta 65 ember.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!