Kis türelmet...
Hozzávalók
3 közepes nagyságú alma
3-4 kanál cukor
1-2 kanál liszt
2 deci tejföl
csipet őrőlt fahéj
csipet őrőlt szerecsendió
csipet só
A megmosott almákat meghámozom és kis kockákra vágom
Annyi vizet öntök rá,hogy kb 1 újnyira ellepje hozzáadom a csipet sót
fahéjat és a szerecsendiót
Forralástól számítva kb 5 percig forralom
A tejfőlt a liszttel és kb 1 deci hidegvízzel csomómentesre kikevem, majd hőkiegyenlités képpen Veszek ki az almaléből és lassan a tejfölös liszthez öntöm állandó keverés mellet Amikor ez megtörtént ,az egészet az almás léhez keverem eggyet forr és máris fogyasztható
Kategória: Saját
Feltöltés ideje: 9 éve
Látta 156 ember.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!