Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Diavetítés indítása

Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Rácponty

Hozzávalók:
4 kg hal, 20 dkg füstölt szalonna, 1 kg burgonya, 2 paprika, 2 paradicsom, 3 fej vöröshagyma, 2 nagy tejföl, 4 db fokhagyma, 2 kanál fűszerpaprika, só.
Elkészítés: a neghámozott burgonyát sós vizben megfőzzük, kihűtjük. A megtisztitott és darabolt halat amennyire lehet kicsontozzuk, beirdaljuk, besózzuk. Egy nagy tepsit szalonnával kikenünk, belerakjuk a félbevágott burgonyát, szeletelt paprikát, paradicsomot és hagymát. Ráterítjük a pontyszeleteket irdalással felül, rárakjuk a szeletelt szalonnát és 200 fokon 20 percig sütjük. Utána ráöntjük a fokhagymával és füszerpaprikával kikevert tejfölt pár csepp vizzel. 200 fokon 1 óra hosszan készresütjük.

Címkék:  

Kategória: Saját

Látta 163 ember.

Értékeld

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Üzenőfal

M Imre üzente 2 éve

Köszönöm a számítástechnika klubos leírás megosztását! Ödv, Imre

Gulyás Zoltán üzente 3 éve

http://szamitastechnika.network. hu/blog/szamitastechnika-klub- hirei/kepfeltoltes-a-network- weboldalon-az-adobe-flash- hasznalata-nelkul

Gulyás Zoltán üzente 3 éve

Képfeltőltés 2021 január 01-től:

Gulyás Zoltán üzente 6 éve

Így van, de már törölte...Kösz!

Garáz József üzente 6 éve

Zoli ! A képeid között más is töltött föl képet . Biztos el tévesztette Van ilyen .

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu