Kis türelmet...
Hozzávalók:
4 kg hal, 20 dkg füstölt szalonna, 1 kg burgonya, 2 paprika, 2 paradicsom, 3 fej vöröshagyma, 2 nagy tejföl, 4 db fokhagyma, 2 kanál fűszerpaprika, só.
Elkészítés: a neghámozott burgonyát sós vizben megfőzzük, kihűtjük. A megtisztitott és darabolt halat amennyire lehet kicsontozzuk, beirdaljuk, besózzuk. Egy nagy tepsit szalonnával kikenünk, belerakjuk a félbevágott burgonyát, szeletelt paprikát, paradicsomot és hagymát. Ráterítjük a pontyszeleteket irdalással felül, rárakjuk a szeletelt szalonnát és 200 fokon 20 percig sütjük. Utána ráöntjük a fokhagymával és füszerpaprikával kikevert tejfölt pár csepp vizzel. 200 fokon 1 óra hosszan készresütjük.
Kategória: Saját
Feltöltés ideje: 4 éve
Látta 177 ember.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!