Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Név:Paris Whitney HiltonSzületési idő:

1981. feburár 17.

Születési hely:

New York City,New York,USA

Szülei:Rick & Kathy Hilton

Beceneve:Star

Testvérei:Nicky,Barron,Conrad

Kutyái:Tinkerbell,Bambi

Szemei: zöldes-kék eredetileg,de kék a kontaklencse miatt

Haja:szőke

 

"Nem akarom, hogy Hiltonék unokájaként legyek híres. Parisként akarok híres lenni" - hajtogatja a híres szállodalánc dúsgazdag örököse, aki mostanában a híressé válás "mellbedobásos" útját választja.

Beleszületett a jóba

Szülei Rick és Kathy Hilton, dédapja Conrad Hilton, a híres Hilton-szállodalánc megalapítója, akinek jóvoltából a család a becslések szerint mintegy 300 millió dolláros vagyonnal rendelkezik. Nagyapja, Conrad "Nicky" Hilton is egyike volt azoknak a szerencséseknek, akik Elizabeth Taylor férjének mondhatják magukat. Paris húgával, Nickyvel együtt kizárólagos örököse a Hilton-birodalomnak.

A manhattani Waldorf-Astoria luxushotelben nőtt fel, de sűrűn látogatta a Beverly Hills-i "kirendeltségeket" is. A tanulás sosem vonzotta, szerzett egy érettségit, és esze ágában se volt továbbtanulni. 2000-ben modellkedni kezdett, Marc Bouwer és Catherine Malandrino divattervezők kollekcióit mutatva be. Ekkoriban fedezték fel a magazinok is, tündökölt a GQ, a Vanity Fair és az FHM címlapján.

Lökött csaj

A bulvársajtó is hamar felfedezte magának, és nem lehet mondani, hogy Parist zavarták volna a paparazzik. Szinte rájátszott, hogy minél több sztár oldalán fotózzák le félreérthető pozíciókban: felbukkant Leonardo DiCaprio, a néhai Backstreet Boys két énekese, Oscar de la Hoya bokszoló és számtalan férfimodell mellett.

Közben húgával sorra járták az exkluzív partikat, és sportot űztek a felső tízezer megbotránkoztatásából - amin szintén hetekig csámcsogtak a pletykalapok. Paris az egyik estélyen feltárta kebleit, máskor részegen megjegyzéseket tett az előkelő hölgyekre a mosdóban.

Persze komoly tervei is vannak az életben: színésznő akar lenni. Eddig csak ócska szappanoperákra és statisztaszerepekre futotta nagy színészek oldalán. Újabban divattervező akar lenni, de a sajtó főleg a legősibb foglalkozást emlegeti neve kapcsán. Mindenféle videók terjednek az interneten, melyek szeretkezés közben mutatják be - hol férfiakkal, hol nőkkel. Paristól ez is kitelik, mondják ismerősei. Hiába, a lét elviselhetetlen könnyűsége...

By: tyan & Miss Sandee

Forrás: http://paris-hilton.try.hu/

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu