Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

 

Szerintem legyen a miniszterelnök MARSI ANIKÓ!

 Az egyik legjobb választásnak tűnik a tragikus magyar médiatér átlagembere. Mindenki ismeri. Politikailag teljesen korrekten tudja előadni azt az egyszerű látásmódot, ahogyan a világra tekint. Egy miniszterelnöknek nem is kell bonyolult fogalmakról beszélnie. Ő nem is fog! Eddig tudjuk róla, hogy vett már kanapét, van gyereke, Vitray Tamás osztályában tanult, az osztálytársa volt szinte az összes többi átlagos médiabetyár. Tudat alatt ők is fognak majd kampányolni neki a médiumokban.


Nagyon jó politikus és vezető lenne belőle! Nem ért semmihez, ez jó pont. Kommunikációs stílusa megnyerő. Képzeljük csak el, hogy az ellenzék vezérével hogyan beszélgetne: egy hangszínben, hangsúly nélkül, nulla érzelemmel. Pókerarc. Semmit nem tudnának meg a gondolatairól. Bár, hogy van-e, az kérdéses, de nem ez a lényeg. A gondolatait úgy is megírják a tanácsadók, neki nem kell semmin törnie a kis fejét. Csak elmondania, felolvasnia, amit megírnak Neki. Ebben óriási gyakorlata van.

A női szavazatok 90 %-át látatlanban oda is adhatjuk neki, mivel az egyik legnézettebb műsort vezeti, ami tele van csak nők által felfogható témákkal. Van gyermeke, akiről tisztességesen gondoskodik, van egy férje, akit állítólag a nők sármosnak találnak. Magyar gondolkodásmódban tisztességes, sikeres családban tölt be anyaszerepet, már-már idillikus ez az egész magánélet. A nőknek ez kell! Azonosulni tudnak vele, át tudják érezni, hogy meghízott, lefogyott, fáradt, a férje elutazik hosszú hetekre dakarozni, szegény....Ez kell a magyar nőnek! Szavazatok bezsebelve!

A férfiakat pedig megérinti a melle. Természetesen csak képernyőn keresztül. Sok ismerősöm  szerint csinos, sőt kifejezetten szexinek találják, hogy esténként a butácska mondókájának felolvasása közben megnézi, hogy piszkos-e a körme és dobálja a vékonyszálú, nem túl trendy haját. Hát lelkül rajta. De szerény becsléseim szerint a férfiszavazatok 50%-át megkaphatja.

Természetesen egy párt is kell mögé, de ez nem lehet gond. Szerintem az RTL Klubból simán össze tud toborozni kb. 100 főt. Meg is alapíthatják az Új Magyarország Pártját. Stratégiai tanácsadója lehetne a férje, kis hazánkat kivezetni a kátyúból úgyis rallyversenyszerűen kell. A többi párttagnak nem is kellene a nagy nyilvánosság elé állnia, az egész kampányt lehet Anikóra építeni. A kormányszóvivői posztra tennék egy javaslatot: Kolosi Péter. Nagyon markáns a hangja!

 

 

Anikó 4 év alatt rendbe tehetné az országot. A megnyert választás után az előző hatalom kádereit rögtön száműzi a TV2-re az ATV-re. Szili Katalin vezethetné a Sztárok a jégent, Kóka János meg a Stuccot. Az RTL Klubot megtartja saját szócsövének. Éljen a szabad sajtó!

Az EU-val és Amerikával nagyon jó kapcsolatot fog ápolni, hogy minél több befektető érkezzen hozzánk. Tudja, hogy ezzel lehet a gazdasági növekedést felpörgetni. Merkellel babaruhákat fognak csereberélni. A német kancellár viszi az unokája rugdalózóját, Marsi a gyereke kinőtt cipőcskéjét.

Nekem gyanús, hogy a francia-magyar kapcsolatokat nagyon szorosra tudná fűzni. Kilátásban van egy Sárközy-Marsi egy éjszakás kaland, de csak jó következményei lesznek ránk nézve a légyottnak. Közös gyerek nem lesz.

Bush egyszerűen a tenyeréből enne! Anikó nem a tökéletes angol kiejtésével hódítaná, dehogy. Egyszerűen megzsarolná, hogy kitárja a nyilvánosság elé, hogy azt tette vele, mint Sárközy. És fájt már feje amerikai elnöknek egy Mónikától... Bush ettől be fog rezelni, és dőlni fog a dollár Pestre!

A mi új vezérünk tudja, hogy az oroszokkal jóba kell lenni. Anikónk elmenne Moszkvába is, és Putyinnak vinne egy nagyon jó ajánlatot. Az összes orosz milliárdos lízingelhet egy magyar NBI-es focicsapatot nagyon jutányos áron! Csak az ország gázellátását kérjük cserébe! Zsebünkben ismét néhány tízmilliárd.

 

Nekünk Marsi Anikó kell!

 

Címkék: Anikó EU Magyarország Marsi Pest budapest miniszterelnök politika párt sztár tv társadalom

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Takács Tivadar üzente 16 éve

Örülök a kezdeményezésnek! Marsi Anikó valóban megtestesíti a mai magyar valóságot. Butaság, szűrkeség, egyszerűség. Én rá szavazok.

Válasz

Séra Bernadett (Detty) üzente 16 éve

Teljesen egyet kell értenem a blog írójával, mert ami most van szerény/szegény kis hazánkban az már IGAZSÁGTALANSÁG!

Válasz

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu