Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Kata blogja

Az alkímia (Al-Chemia) fogalom arab eredetû, szó szerinti jelentése ?a fekete?, amely az ókori nyelveken Fekete Földnek nevezett Egyiptomra, minden mágikus tudomány történelmi õshazájára utal. A középkori szövegek alapján maga az alkímia tudománya is egyiptomi eredetû, hiszen feltalálójának az íbiszfejû Thot istent tartják.

 

Maga Thot, akit Hermész Triszmegisztosznak is neveznek, viszont az egyiptomiak szerint az elsüllyedt Amentet nyugathoni szigetérõl menekítette ki az alkimista tanrendszer teljességét...

Címkék:

Tovább 

(?Senki sem az ellenséged, senki sem a barátod, mindenki a tanítód.?)

 

A valódi önismeret segítségével elmélyül bennünk egy harmonikus állapot, mely a szeretetet hozza el számunkra. Megtörténik a megértés, megbocsátás és a bûntudat feloldása. Ha ebbõl az állapotból cselekszünk akkor minden megváltozik körülöttünk. Nincs erõlködés, frusztráció és a bizalmunk önmagunkkal és a világgal szemben a stabilitást hozza el számunkra. Meditációval és esetmegbeszéléssel dolgozunk a beszélgetés alkalmával.

Címkék:

Tovább 

09.03. (h) 17:00-19:00; 19.30-21:30: Nikl Mária(California)

 

09.03. 18.30 (h) Zentai Rudolf meditációs estje: Angyali üzenetek

 

09.05. (sz) 17:00-19:00; 19.30-21:30: Nikl Mária (California)

 

09.06. 18:00 (cs) Sághy Enikõ: Az öröm és partner kapcsolat

 

09.07. 18:30 (p) Avatara: Táltos tudomány, szkíta fénymágia

 

09.12.

Címkék:

Tovább 

A jóga több ezeréves hagyományra épülõ gyakorlatrendszer, a test-lélek-szellem tudatos harmóniába rendezésének módszere. Célja az egészségünk megõrzése és valódi természetünk megismerése. Az ászanákat és a légzõgyakorlatokat befelé figyelve végezzük, tudatosan törekszünk az elme lecsendesítésére, a szellemi frissesség megõrzésére, a lelki béke megteremtésére. Rohanó világunk megkívánja, hogy negatív hatásait ellensúlyozzuk, beépítsünk életünkbe valami feszültségoldó módszert, és valami békés forrásból töltekezzünk.

Címkék:

Tovább 

Boldogabb, örömtelibb életre vágysz? Meg akarod oldani életed mély problémáit? Ki akarod aknázni azokat a lehetõségeket, amik benned szunnyadnak? Meg akarsz szabadulni félelmeidtõl, akadályozó gátlásaidtól? Akkor jó helyen jársz, itt a helyed. Meghívlak egy utazásra szellemi világodba!Ez egy elõadás és meditáció sorozat, mely segít a tudatodban szunnyadó lehetõségek felszínre hozatalában. Ismereteket ad az emberi tudat és tudatalatti mûködésérõl, melyek a gyakorlatban hasznosíthatók.

Címkék:

Tovább 

Mi az akadálya, hogy örömben éljünk?
A két hetenkénti találkozások alkalmával ez év szeptembertõl januárig foglalkozunk az örömtelenség blokkjaival. Az egyedüllét, magány érzése, halálfélelem, gyermekeink elengedése, pénztelenség, betegség, munkanélküliség, szeretteink elvesztése, meg nem értettség, hivatás hiánya, és még sok-sok élethelyzet, melyek blokkjai bennünk kioldásra várnak.

 

Minden alkalommal más témával szembesülünk:
Szülõ-gyerek kapcsolat
Partnerkapcsolat
Munkahely, hivatás
Betegség
Pénztelenség
Megmutatom a hogyan eszközét, mint módszert, hogy mindenki örömforrásába, õsvalójába visszajusson.

Címkék:

Tovább 

Az AKASHA az emberiség közös emlékezettára, amely mindent magába foglal, ami valaha létezett, és azt is, ami tudatunk számára még elzárva szerepel. A Klubban dolgozók segítenek feltárni ezt az elzárt világot, az ezotéria széles eszköztárának használásával! Nálunk mindenki megtalálhatja azt a ?távcsövet?, amellyel belenézhet ebbe a krónikába, amikor készen áll erre. Sok embernek van itt munkája, vannak segít?k és gyógyítók. Az író-médium segíti az embereket az indulásnál.

Címkék:

Tovább 

Címünk

1027 Budapest, Szász Károly.u.2. 1.em/12/a. (kapukód:36)
(megközelíthető: 4-6 villamos, Mechwart liget)

Telefon

06-1-202-0090 06-70-334-0665

E-mail címek

Általános információk: email("info", "akashaklub", "hu");info@akashaklub.hu

Központ vezetője: email("sagi.maria", "akashaklub", "hu");sagi.maria@akashaklub.hu

Címkék:

Richard Webster:   Az auralátás gyakorlata

 

Tanulja meg érzékelni az aurát, látni a színeket és értelmezni azok jelentését! Fedezze fel a csakrák rendszerét, s hogy miképpen harmonizálhatja az energiával túltelített, vagy elégtelenül energetizált csakrákat! Ismerje meg az auraharmonizálás, a szellemi gyógyítás metodikáját! Richard Webster útmutatásával mindez megvalósítható.

 

 

Címkék:

Minden élõlényt és élettelen tárgyat körülvesz egy energiaburok - ha úgy tetszik egy olyan energiamezõ, mely saját belsõ energiájának kisugárzása -, az aura. E belsõ energia kisugárzása csak kevesek számára látható direkt módon. A régi idõkben sokkal többen voltak képesek látni az aurát, mint napjainkban. Ez a levegõszennyezésnek, az egyéni érzékenységünk tompulásának, s a civilizáció "vívmányainak" eredményeként, bizonyos érzékeléseink teljes elvesztésének tudható be.

Címkék:

Tovább 

Régebbi bejegyzések 

Régebbi bejegyzések

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu