Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Boldogabb, örömtelibb életre vágysz? Meg akarod oldani életed mély problémáit? Ki akarod aknázni azokat a lehetőségeket, amik benned szunnyadnak? Meg akarsz szabadulni félelmeidtől, akadályozó gátlásaidtól? Akkor jó helyen jársz, itt a helyed. Meghívlak egy utazásra szellemi világodba!



Ez egy előadás és meditáció sorozat, mely segít a tudatodban szunnyadó lehetőségek felszínre hozatalában. Ismereteket ad az emberi tudat és tudatalatti működéséről, melyek a gyakorlatban hasznosíthatók. Olyan meditációkat ismerhetsz meg, amik egyszerűek, bármikor alkalmazhatók és a hétköznapi életben érezhető javulást hoznak életedbe. Segítségükkel megismerheted személyes működésed, kijavíthatod nem kívánt hibáid és átformálhatod gondolkodásmódod, személyiséged - ez által egész életed.



Sorozat, mely úgy lett összeállítva, hogy minden része önálló és egész, ezért nem szükséges a többi rész ismerete. Minden alkalommal lesz meditáció, ami segít az adott témában a blokkok feloldásában, a belső működés kijavításában.

 

Következő előadás: Új életvitel - Szeretve lenni és örömmel élni

 

Itt az alkalom, hogy a gyakorlatban, a mindennapi életedben felhasználd a pszichéd működési sajátosságait, és (jó értelemben) kihasználd a benned rejlő lehetőségeket. Ez egy lehetőség arra, hogy szeretve légy és örömmel éld az életed.

 

szeptember 13.-án 18:00-tól

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Régebbi bejegyzések

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu