Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

 

Részlet Jack és Cornelia Addington: Drawing The Larger Circle, How To Love and Be Loved
(A nagyobb kör megrajzolása, hogyan szeressünk és engedjük meg, hogy szeressenek)
c. könyvéből



Használd az "Áldásom Rád" Gyógyító Programot azoknál, akikről úgy érzed, nehezen szerethetők

Gondolj néhány emberre, akik számodra nehezen szerethetőnek tűnnek: néhány nehéz természetű munkatársra, kamasz gyerekedre, mostoha gyerekedre, házastársad rokonaira, egy problémás szomszédra, stb., és dolgozz ki egy "Áldásom Rád" Gyógyító Programot, használva a lejjebb található mintát.
Légy kitartó az adott személy megáldásában egész novemberben. A hónap végére csodásan fogod magad érezni, és várhatóan több örömteli meglepetésben lesz részed. Íme, hogyan csináld:

Jól emlékszem az első alkalomra,amikor továbbadtam az "Áldásom Rád" Gyógyító Programot. A feleségemmel olvastuk Frances Wilshire kis könyvét. Az írónő azt javasolta, áldjuk meg azt, aki számunkra nehezen szerethetőnek tűnik. Emlékszem, azt írta:
“Gondolj arra az emberre, aki számodra nehezen szerethetőnek tűnik, és mondd: Megáldalak és megáldalak és megáldalak. És dicsőítelek és dicsőítelek, és dicsőítelek." (Vagy, ha jobban tetszik a dícsőítelek helyett: És hálát adok neked, és hálát adok neked és hálát adok neked. - a fordító megjegyzése.)

Az "Áldásom Rád" Gyógyító Programot először egy párnak adtam tovább, akik épp el akartak válni. A fiatal férj lánytestvére hívott fel, aki gyülekezetem tagja volt, nem úgy, mint testvére és annak felesége. Könyörgött nekem, hogy fogadjam őket, mert ez az utolsó esély arra, hogy együtt maradjanak. Elmondta, hogy a feleség már megvette a repülőjegyét haza a családjához, Tennessee-be. Ha jól emlékszem, a következő nap akart hazarepülni. Ő nem egy lelkésszel való találkozásra vágyott, haza akart menni. Meghozta döntését, úgy érezte, teljesen felesleges az időt vesztegetnie. Férje ugyanolyan csökönyös volt, neki is elege volt a házasságból. De a könyörgő testvér kedvéért beleegyeztek abba, hogy eljöjjenek.

Délután 5 órakor érkeztek meg. Már mindeni elment az irodából, a feleségemmel kettesben vártuk őket. Ahogy beléptek, rögtön éreztük egymás iránti negatív érzelmeiket. Azonnal tudtam, hogy külön-külön kell foglalkoznom velük, semmi értelme sem lenne ugyanis egy családi vita harmadik résztvevőjévé válni. Ezért elhatároztam, először a férjjel foglalkozom. Felesége ott maradt a társalgóban az én feleségemmel.

Amikor meghallottam a férfi sztoriját, az az inspirációm támadt, javasoljam, probálja ki az "Áldásom Rád" Gyógyító Programot. Azt mondtam neki, ne mondja el a feleségének, de ha egy hétig csinálja, figyelemreméltó eredményeket érzékelhet. Az arca felragyogott, felimertem, hogy valójában nem akarta a házasság felbontását.

Elővettem egy egyszerű fehér írólapot, az asztalomból és megkérdeztem:
- Miket szeret Ön a feleségében?
Gondolkodott egy ideig, és abban a pillanatban nem is talált túl sok mindent, amit kedvelt. Végül így szólt:
- Becsületes.
- Jó -mondtam-, kezdjük ezzel, a becsületességgel. Mi a második?
Néhány pillanat elteltével ezt válaszolta:
- Tiszta és takaros.

Leírtuk, tiszta és takaros.
Ezután már egy kissé könnyebben ment. elismerte, hogy a felesége igazán jó szakács, és jól vezeti a háztartást. Mielőtt befejezte, képesek voltunk kitölteni az első oldalt azokkal a tulajdonságokkal, amiket csodálni tudott a feleségében.

- Most meg fogjuk fordítani a lapot - szóltam - , és összeállítjuk azt a listát, amit Ön nem szeret. De úgy fogjuk ezt megtenni, mintha e tulajdonságok már megváltoztak volna pozitív irányban. Mik azok a dolgok, amiket nem szeret a feleségében?
Nos, ez könnyű volt. Azonnal jónéhány az eszébe jutott: a felesége éles nyelvű volt, türelmetlen és maximalista, stb., stb.
- Rendben -jeleztem- , írjuk le, hogy megáldalak a türelmességedért.
Kicsit meglepettnek tűnt, de bólintott. Aztán leírtuk "Megáldalak a toleranciádért." Harmadikként ez következett "Megáldalak a könnyed természetedért." Mielőtt befejeztük volna, elnevette magát:
- Most már azon az úton vagyunk, hogy tökéletesnek lássuk őt.
-Igen -feleltem- és a felesége érezni is fogja, ha Ön megáldja őt minden nap ezekért a tulajdonságokért, még akkor is, ha nehéz elképzelni valóra válásukat.

Azt javasoltam neki, ha lehetséges, minden nap reggel, délben és este mondja ki magában "Mary", aztán vegye az első oldal első pontját. "Mary, a tiszta és takaros megjelenésedért megáldalak és megáldalak és megáldalak és dicsőítelek és dicsőítelek és dicsőítelek.. Mary, a jó háztartás vezetésedért megáldalak és megáldalak és megáldalak és dicsőítelek és dicsőítelek és dicsőítelek." Azt javasoltam, próbálja meg egész idő alatt valóban átélni az áldás adást, valamint azt, hogy igazán szereti a feleségét a felsorolt jó tulajdonságaiért. Azután, pedig, hogy befejezte felesége megáldását az első oldalon található tulajdonságokért, fordítsa meg a lapot, és vegye sorra azokat a tulajdonságokat, amelyeket úgy kezel, mintha már pozitívvá váltak volna. Pl.: "Mary, a szeretetedért, türelmes természetedért megáldalak és megáldalak és megáldalak és dicsőítelek és dicsőítelek és dicsőítelek. Az irántam kimutatott szeretetedért megáldalak és megáldalak és megáldalak és dicsőítelek és dicsőítelek és dicsőítelek."
Vállalta, hogy kipróbálja a programot anélkül, hogy bárkinek is megemlítené. Egy hétig fogja csinálni, és annak elteltével tudatni fogja velem, mi történt.

Csak most jön az igazi kihívás, gondoltam. Ha Maryt is rá tudom venni ugyanerre, valamit igazán be fogunk indítani.
Képzelhetik meglepetésemet, amikor kilépve az irodából azt láttam, Mary mosolyog. Tulajdonképpen egy kicsit úgy nézett ki, mint egy macska, aki épp most nyelt le egy kanárit. A feleségemmel beszélgetett és nevetgéltek. Miután rámosolygott a férjére és együtt boldogan távoztak, rájöttem, már nem szükséges vele beszélnem.
Ahogy elmentek, a feleségem megkérdezte:
- Mit tudsz? Hirtelen eszembe jutott, hogy meséljek Marynek az "Áldásom Rád" Gyógyító Programról, és ő elhatározta, ki fogja próbálni egy héten keresztűl úgy, hogy erről egy szót sem szól a férjének.
Leültünk, és elkezdtünk nevetni. Anélkül, hogy erről a másikunk tudott volna, mindketten átadtuk nekik a technikát.

Ez egy hétfő délután történt, és mi egész héten imádkoztunk értük és áldottuk őket. Elképzelheti örömünket a következő szombaton, amikor azt láttuk, hogy kéz a kézben jönnek le az utcán a templom felé.
Kb. egy évvel később megkereszteltem első gyermeküket, ajánlva őt és a családot a bennük lakozó Igazság Szellemének. Attól a naptól fogva, hogy elkezdték gyakorolni e gyógyító programot, boldog családként élnek.

Van-e olyan valaki az életedben, akit nehezen tudsz szeretni?
Lehet, hogy úgy gondolsz rá, mint egy nehéz természetű emberre, egy problémás személyiségre. Próbáld ki ezt a technikát, és nagyon meg fogsz lepődni az eredményétől. Csinálj magadnak egy gyógyító programot, ahogy mi csináltuk a fiatal férjjel a fenti történetben.
Végy egy tiszta lapot, és az egyik oldalára írd fel azokat a dolgokat, amiket szeretsz és csodálsz ebben a személyben. A másik oldalára -átalakítva- azokat írd össze, amelyek szeretete számodra nehézséget jelent. Pl., ha az illető fösvénynek tűnik, alakítsd át ezt nagylekűre. Ha hangulatembernek látszik, írd azt kiegyensúlyozott lelki alkatú, stb. Aztán naponta néhányszor mondd ki gondolatban az illető nevét, és vedd sorra a papír mindkét oldalán található tulajdonságokat, megáldva őt.
Mondd ki magadban “A szeretetedért, amelyet másokkal megosztasz, megáldalak és megáldalak és megáldalak és dicsőítelek és dicsőítelek és dicsőítelek.“ Próbáld úgy átérezni a szavakat, hogy ezzel létrehozz egy szeretet mezőt /burkot/ a számára.
Garantálom, ha kitartóan csinálod, valami csodálatos fog történni.
Először is te fogod jobban érezni magad. Gondolataidban abba fogod hagyni a vele való küzdelmet. Lélekben emelkedettnek, boldognak fogod érezni magad, felszabadultnak a probléma alól.
És igazán meg fogsz lepődni attól, ahogy érzelmeid átalakulnak az iránt, aki eddig nehezen szerethetőnek tűnt a számodra.
Ez egy csodálatos gyógyító program, amit gyermekeiddel, családtagjaiddal, a munkahelyeden megjelenő problémás emberekkel kapcsolatban egyaránt használhatsz.


Minta az “Áldásom Rád” Gyógyító Programra:

Mary ( a személy neve, akit meg akarsz áldani), és mondd:

A türelmedért és a megértésedért megáldalak és megáldalak és megáldalak és dicsőítelek és dicsőítelek és dicsőítelek.

Szeretetteljes természetedért megáldalak és megáldalak és megáldalak és dicsőítelek és dicsőítelek és dicsőítelek.

Teljesítőképességedért megáldalak és megáldalak és megáldalak és dicsőítelek és dicsőítelek és dicsőítelek.

Jó ítélőképességedért megáldalak és megáldalak és megáldalak és dicsőítelek és dicsőítelek és dicsőítelek.

(Folytasd így tovább)

Az “Áldásom Rád” Gyógyító Program annak megfelelően fog változni, hogy annak az embernek, akit megáldasz, milyenek a “jó” és “rossz” (általad már átalakított) tulajdonságai. Azt javasoljuk, először készíts egy listát a jellegzetességeiről, és aztán kitartóan áldd meg és dicsőísd a fentiek szerint.


Egy ember tiszta szeretete képes kiegyenlíteni ezrek gyűlöletét. (Gandi)

Légy az a változás, amit látni vágysz. (Gandi)

 

 

Címkék: ember isten szeretet áldás

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu