Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

http://www.leleklampas.hu/index2.html

Lélekszint ismeretek tudománya

Miért fontos a lélekszint ismerete?

Ha ezt valaki megkérdezné, kérdéssel válaszolnék vissza. Miért fontos élni? Ha az ember készít egy szerszámot, vagy ruhát, vagy bármilyen használati tárgyat, miért fontos arra a célra használni, amire készült? Miért jobb élni szabadon és boldogan, mint elzárva mindettől, a félelem által irányítva? Nem tudom. Számomra nem kérdés, hogy fontos a lélekszint ismerete. Fel nem foghatom, miért nem törekszünk erre egyre többen. Egy biztos, az ember lélekismeret nélkül soha nem lesz képes felismerni valódi önmagát, a pusztulásba rohan, és elveszik örökre. Az emberiség nem, mint faj fog túlélni. Csakis azok élnek túl, akik elérik az univerzális szintet. Csak az egyedek, az önmagukat megváltani, felemelni képes emberek fognak fennmaradni, mondhatjuk úgy is, belépni Isten nyílt világába, az univerzális létbe, az Örök életbe.

A tudáshoz vezető út

A test-lélek kapcsolatépítés.

Az ismeretszerzés célja

Általános tudásunk bővítése, új ismeretek megszerzése, melynek alkalmazása önmegerősítéssel, kiegyensúlyozottsággal, a lélektudat, a lelki erők használatával, és lelki békével jár.
A lélekszint ismeretének megszerzése, a lélekkutatás magával hozza idővel a lélek látását is, és a lélektisztítást, amelynek mellékterméke az emberi jóllét, az egészség jelentős javulása is.

K+F tevékenység

A lélekszint feltárását, a lélekkutatást kutatási, fejlesztési tevékenységnek minősítem, amely önkutatás, önfejlesztés eredménye. Ismerete beavatási tanítás annak, aki ezt megérti. Akit e tanítás nem ragad meg, annak is érdekes olvasmány, a misztériumok üzenete.
A kutatáshoz kell az ember, aki lélekben arra vágyik, hogy ősi tudásából valamit visszakapjon. Az ősi tudást magunkban hordozzuk, melyet a belső világunkból előcsalogathatunk. Én például arra vágytam, hogy jöjjön fel régi életeimből olyan tudás, amelyben kiteljesedhetnék és általa az embereknek is tudnék segíteni. Az elindult gondolat teremtett, lelkem elkezdett munkálkodni bennem. Benső hangom ezt súgta: Kutasd Isten útjait! Ezen az úton keresztül eljutsz a legféltettebben őrzött igazságokhoz! Úgy látszik, ezt a hangot követtem, így lettem lélekszint kutató. Jöttek a gondolatok, a tapasztalások. Kellett a hit, a bizonyítékok nélküli bizonyosság, hogy elfogadjam, amit értelmemmel felfogtam a belső világom üzeneteiből, és amikor elfogadtam, mindig jött a következő információ és lassan épült az út.
A lélekkutatáshoz szükséges, hogy az elme alá tudjon merülni a tudatalattiba, vagyis megnyíljon az átjáró az emberi tudat és a lélektudat között. Olyan elmebeli képesség kell hozzá, hogy az emberi értelem az elme mindkét felét, a tudatos és a tudattalan részek tartalmait egyaránt érzékelje, a felszínre hozott információkat felfogja, és közvetítse át a mindennapi tudatunkba. Az elme olyan, mint egy kapcsoló, segítségével éber mindennapi tudattal lehet belelátni, belehallgatózni a tudatalattiba. Ez nem könnyű.
Talán úgy lehetne szemléltetni, mintha az ember azt érzékelné, hogy egy ellentétes irányú, de párhuzamos gondolatáramlás folyna körben az elméjében. Mindkét áramlásra egyszerre kell tudni figyelni, ugyanakkor a megfigyelés alatt különbséget is kell tudni tenni. A kettőt nem szabad összekeverni, párhuzamosan ráfigyelve kell befele és felfele hallgatózni. Talán ahhoz hasonlítható az áramlás útja, mintha egy mondatot leírnánk, majd tükörírással is leírnánk. A két gondolatfolyam éber elmével követhető, ha az ember erre születetten alkalmas, vagy kiképezi magát. A tudathasadás az, amikor a kétszintű tudat egyszerre hat az emberre. Ha az ember ezt a hatást még nem képes elviselni, akkor nem tudja kezelni, tudathasadássá, zavarossá válik, ezért gyógykezelik. Van azonban, akiben ez a kettős gondolatáramlás jól működik. Érzékelése szükséges ahhoz, hogy az információkat lehívja a magasabb tudatból, s azok a helyükre kerülve az elmében ne okozzanak zavart.
A két áramlás tartalmainak a feltisztogatása csendesíti el az elménket. A letisztult tudat egyenes út a boldogság felé. A felé a boldogság felé, ami a lélekből sugárzik kifelé, megvilágítva az embert. Az ilyen ember, sugárzó és harmonikus. Valójában megérezni a csendes elmét talán a legmegnyugtatóbb dolog a világon. Ilyenkor az ember úgy érzi, hogy „mesterével sétál az elme mezején”.

Alkotói eleme

Elménk használatával folytatott kutatás a süvegen tárolt dolgokra irányul, amelyektől megszabadításra törekszik a kutatási eredmények által. Elménk az egyre mélyebbről kiásott dolgokat a tudatos tudat mellé csatolja, így rátekinthetünk. A felszínre hozott dolgokkal szembesülve el tudjuk engedni azokat, és a megértések, a felismerések újjá formálnak bennünket, miközben lelkünk újjászületik. Mindennapi emberből öntudatra ébredt lélekemberré válunk, és elkezdjük magunkban megformálni egyéni fejlődésünk következő láncszemét az univerzális embert.

Újdonság eleme

Az eddigi tanítások mindig arról szóltak, hogy a test-lélek kapcsolatában az ember fogadja be az ő lelkét a testébe. Ez nem így van. Szemléletváltásra van szükség, miszerint az a cél, hogy az ember tegyen azért, hogy a lélek befogadja, és a lélek képes legyen felemelni őt. Hogy ez megtörténhessen, ehhez kell a test-lélek kapcsolatépítés. A lélekszint kutatás egy születőben lévő tudományág most formálódó útja. Eredménye egy örökérvényű tudás, egy bensőnkben vezető Fényút. Minden tudás egy út, amely elvezet valahova. Így ez a tudás is elvezet valahova, mégpedig az út végén lehetővé teszi az emberek felemelkedését lelkük által az Örök életbe, ebből a rozsdamarta anyagi világból egy szabad, harmonikus világba.
Az általánosan elérhető ezoterikus és természettudományos ismeretekhez képest rendkívül sok új információt tartalmaz, így az aura eddig nem ismert rétegeit tárja fel, és az aurán túli rétegeket is megismerteti velünk, valamint lélekszintű önismeretre juttat.

A kezdeti bizonytalanság eleme

Mivel önmagunkban, az egyéni emberben a szemmel láthatatlant, műszerekkel nem mérhetőt kutatjuk, a kimenetel, hogy mit találunk a lélekszintben, bizonytalan. Bizonytalan, mert nem látunk bele, hogy mit hordozunk a süvegünkben. Bizonytalan, hogy az emberi mindennapi tudat az elme segítségével milyen mélységeket képes az univerzális-kozmikus tudatból és a lélek istentudatából felfogni. Bizonytalan, hogy értelmünkkel miként vagyunk képesek a felszínre hozottakat felfogni, megérteni, feldolgozni.

Címkék: boldogság ember harmónia isten lélek tisztulásmfejlődés

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu