Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

És jött az első amerikai ütés. Van egy ellenőrző pont, ahol ellenőriznek a kis buzi amerikai bérenc németek. Ez önmagában még nem említésre méltó, de ahogy azt csinálják!!! Grhhááá ooohhhh. !! Először is. Elektronikus cuccok külön dobozka. Fém cuccokat levenni (igen, övet is), cipőt levenni, polót felhúzni, hogy megszámolja az övember rakott Magnumot, meg kézigránátot. Ekkor széttett lábakkal és széttárt karokkal át kell adni magad nyomozó bácsinak (aki ha peches vagy mint én, akkor egy alacsony, kopasz de kecskeszakállas, sztk keretes úriember lesz) és mozdulatlanul bírni, hogy egész testedet átsimizi a ficsi fémdetektorral, és a kicsi kis húsos kezecskéjével. És ugyanezt elölről. :) Igen, a kuki és a körülötte lévő bármi nincs ám kivéve a listáról! Whhaaoooo!!!!

Frissítő meg volt, beszállás előtt egy gyors retyó. Ezt nem mesélném el, ha nem történt volna itt is egy kis etypety. A wc egyszemélyes. Persze hogy az, hiszen ez csak a Frankfurti reptér. Szépen kivárom a soromat, fantasztikus otthonossággal végzem dolgom, mire valami barom elkezdi kiszakítani az ajtót!! Há anyádhoz csöngess be előbb, jóbarát!! Ilyen nincs. Hál istennek a német minőség kkor még megvédett, de amikor kiléptem a kézmosó részhez, hogy kezet mossak (hihi, szoktam!!) egy hihhetetlen nagy, öltönyös néger áll a mosdó előtt, letolt nadrággal!!! Há ilyen sincs! Mit csinált az állat?!? Belepisált?!? Vagy megmosta?!? És mintha misem történt volna szépen felöltözik, és kijön egyből utánam!!
No, usgyi a gépre, mert már majd mindenki fent van.

Valami két emeletes Airbus volt a drága, beszállás első ajtónál, elnéz balra, és hohhóóó relax fotelek, lcd tv-k hatalmas hely! Hűűű, kir, ha ilyen az első osztály, akkor húúú, de király lesz még az economy is!! Jobbra el a helyem felé, és máris itt az economy osztály. Szuper! székenkénti beépített tv, lábkinyújtás, tuti!! Na, hol is a sorom? Aha, 42, az még arrébb van. Át a konyha részen (nagyon tuti, olyan mint az Apolló 13 konyhája, viccesen űrhajós rekeszek meg feliratok, a kávéfőző működtető karja olyan, mint a helikopter magassági kormánya :)) és akkor egyszercsak... Hééééé!! Ez nem lehet az én szekcióm!! Ez bakker csirkéknek van, nem embereknek!!! Jézus! Hogy fogok én itt 12 órát kibírni?!?! ÁÁÁÁÁÁÁ!!!
Amint leültem, éreztem, hogy ez így nem lesz jó. Még fel sem szálltunk de már fájt mindenem. Zistenit hogy ekkora vagyok..

Hatalmas mázli, három széken ketten ültünk csak. Egy fiatal srác volt, aki annyira kész volt, hogy a 12-ből 10-et aludt. Beszélgettem is vele ám! Megtuttam, hogy a Dodgers baseball meccseire csak 6 dollár a belépő, és hogy két évet élt németországban. Meg azt is tudom, hogy a leszállás előtt 30-40 másodperccel a bal oldali ablaktól valamilyen belátható távolságra lakik. Jó srác, tényleg barátságos, el is köszönt. Végig kibírta az utat az I-podja. Jó akksija van.
Egyébként a végén nem is volt annyira szörnyű az út. Éhes nem maradtam, szomjas sem, ahányszor kértem sört, vagy konyakot mindig adtak :) Lufthansa kiszolgálás ötös.

2306_9787325_normal

Az úton tovább ismerkedtem amerikával. Felszállás után elkezdtem nézegetni az újságokat, hogy mit olvassak majd belőlük. Newsweek, majd NG. Amint letettem az Newsweeket, egy kedves idős úr illedelmesen elkérte tőlem, hogy ugyanmár, ha nem olvasom, adjam már oda neki. Kedves volt, persze, hogy odaadtam. 10 perc sem telt, hátranéztem, és a bácsi úgy aludt, mint a bunda, az újsággal a kezében :) Csak ebédkor ébredt fel, amikor a felesége meg szirénázva kérdezte az összes fellelhető assitot, hogy miért lejárt joghurtot szolgálnak! Az van ráírva, hogy 10 06!! Mire szegények négyen (!!) magyarázták neki egyszerre, hogy az nem 2006 október, hanem június 10-e! :)) Aztán végül nem tudom, hogy megedte-e.
A másik, meg egy Palm Springs-ben élő hölgyel beszélgettem (leszólított, mert unatkozott, mint az állat), aki Cannes-ból jött, mert ott valami hírességeknek adott el mittoménmilyen gyertyatartót (rákérdeztem!! :)))  ) Aszonta, hogy Franciaország fantasztikus, nagyon szuper, de rohadjanak meg, hogy nem szolgálják ki rendesen, meg nem hozzák a számlát automatikusan. Őszerinte a franciák zárkózottak, de csak azért, mert "IRIGYEK AZ AMERIKAIAKRA" !!!!!! Azért irigyek, mert valójában ők is olyan szabadon (sic!) szeretnének élni, de őnáluk az nem úgy van, hogy bárki bárhova mehet, és szabadon nyíltan beszélgethet másokkal, és azt monthat, amit akar!!! Ha nem a fülemmel hallom, nem hiszem el!!! Neki a világ leg természetesebb dolga, hogy fél misiért vesz egy tengerre néző házat Hawaion, mert LA-ben 2 milla alatt már szart sem kapni, és hátugye az a másfél az ugye nem mindegy... És banyek ez egy barátságos, értelmesnek tűnő ember volt!! Fákk. Nem ártana egy új gyémántbetét...

2308_6647696_normal

2307_7391441_normal

Címkék: Kalifornia Las Vegas Los Angeles USA beverly hills hollywood

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Régebbi bejegyzések

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu